DIVERSE  ·  ACŢIUNE CARITABILĂ

Dinamoviştii sunt solidari! » ”Cîinii” vor ajuta sinistraţii din judeţul Galaţi

FOTO: Ziarul Ring
FOTO: Ziarul Ring

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2013 17:09

Dinamoviştii n-au rămas indiferenţi la inundaţiile care au afectat oamenii din judeţul Galaţi.

Site-ul oficial la celor de la Dinamo a anunţat azi că jucătorii se vor prezenta joi, la ora 12:00, în localitatea Pechea din judeţul Galaţi, pentru a le oferi ajutoare sinistraţilor.

Acţiunea ”cîinilor” este susţinută de Azuga Waters, partener de imagine al clubului. Pugilistul Cristian Ciocan se va alătura echipei din Ştefan cel Mare.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi 11 locuinţe au fost complet distruse, nouă persoane şi-au pierdut viata, iar aproximativ 2400 de persoane au fost evacuate din locuinţe.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (3)
adi_dinamovistul  •  18 Septembrie 2013, 22:42

frumos gest!!!!

terez  •  18 Septembrie 2013, 19:37
Postat de conasu_boeru pe 18 Septembrie 2013, 19:33

Ma asteptam ca "marele campion mondial " la box sa intervina, mai ales ca si in comuna lui sunt sinistrati si sa trimita niste ajutoare sau bani pentru amaratii aia !

A trimis ajutoare si a fost si acolo! Am vazut un reportaj la tv acum cateva zile si era acolo! Probabil nu a fost asa mediatizata chestia asta avand in vedere ca primeaza "Salvati Rosia Montana" si nu "Salvati oamenii inundati" si de asta nu s-a vorbit foarte mult de el si de ajutoarele trimise acolo :)

conasu_boeru  •  18 Septembrie 2013, 19:33

Ma asteptam ca "marele campion mondial " la box sa intervina, mai ales ca si in comuna lui sunt sinistrati si sa trimita niste ajutoare sau bani pentru amaratii aia !

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1