GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARESTARE

Directorul Sălii Polivalente din București a fost arestat pentru 30 de zile

Octavian Bitu alături de Leonard Doroftei
FOTO: frbox.ro
Octavian Bitu alături de Leonard Doroftei FOTO: frbox.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 09:36

Octavian Bitu, directorul Sălii Polivalente din București, a fost arestat aseară pentru 30 de zile.

După ce marți a fost reținut de procurorii DNA, Tribunalul București a decis aseară ca acesta să fie arestat pentru 30 de zile. Decizia nu este una definitivă.

Directorul Complexului Sportiv Național - Sala Polivalentă din București, aflat în subordinea Ministerul Tineretului și Sportului, a fost reținut de Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru șantaj și luare de mită. Acesta este acuzat că a cerut de la un om de afaceri, denunțător, suma de 10.000 euro și cedarea unei construcții în valoare de 180.000 de euro de la un denunțător pentru a stinge un litigiu și a prelungi un contract de închiriere.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gilos
gilos  •  03 Septembrie 2015, 10:18

Este si Doroftei implicat in aceasta actiune ? La FR Box se intampla numai scandaluri de coruptie in ultima vreme, am scapat de *** de Obreja, dar se pare ca oamenii ramasi au aceleasi naravuri...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează