GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONDAMNARE

Doi fotbalişti din Emiratele Arabe au fost condamnaţi la moarte

Juma'a Khamis
Juma'a Khamis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 19:10

Fotbaliştii Juma'a Khamis şi Mohammed Najib au fost condamnaţi la moarte pentru că au omorît un om, în urmă cu 3 ani

Jucătorii echipei Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, au fost condamnaţi la moarte. Ei vor fi omorîţi prin împuşcare de un pluton de execuţie, potrivit realitatea.net.

Alături de cei doi fotbalişti, a mai fost condamnat la moarte şi fratele lui Juma'a Khamis, Mousa.

Cei trei au fost găsiţi vinovaţi de uciderea unui conaţional, în urma unei dispute ce a avut loc într-o parcare a oraşului Sharjah.

Dacă la început, cei trei au fost condamnaţi la doar un an de închisoare, Curtea de Apel a decis, în final, ca aceştia să fie executaţi.

Decizia poate fi schimbată doar de preşedintele Emiratelor Arabe Unite, Sheikh Khalifa, sau de primarul oraşului Sharjah, Sultan bin Mohamed Al-Qasim.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
alexadius
alexadius  •  16 Iunie 2011, 00:54
Postat de yoalexander pe 15 Iunie 2011, 19:52

Au omorat un om.Destul de corecta decizia . Dar ar trebui sa aleaga o metoda mai "umana"daca pot sa spun asa.

Inca ceva... daca ai fi fratele sau tatal sau fiul celui ucis de nemernicii aia... cum te-ai simti? eu sunt ruda cu Marian Cozma si-ti spun ca-mi vine si acum sa ma duc acolo si sa-i omor pe toti; nu vorbi asa usor de metode "umane" de a executa pe cineva daca nu ai patit asemenea evenimente; eu m-as duce voluntar in plutonul de executie si as dormi linistit dupa aceea, convins ca am facut un bine tuturor.

alexadius
alexadius  •  16 Iunie 2011, 00:48
Postat de yoalexander pe 15 Iunie 2011, 19:52

Au omorat un om.Destul de corecta decizia . Dar ar trebui sa aleaga o metoda mai "umana"daca pot sa spun asa.

Mai "umana"? adica, in ce fel mai "uman" poti sa iei viata unui om??? cu injectie letala? cu scaunul electric? ghilotina? spanzuratoarea? gazarea? oricum ar fi se termina la fel... sunt intru totul de acord cu reintroducerea pedepsei cu moartea (care, conform legilor din 1989, se aplica doar tradatorilor de tara - si regim-, spionilor si criminalilor) si chiar as solicita extinderea ei si asupra faptelor de genul: pedofilie, viol si trafic de droguri; in conceptia mea, tradatorii, criminalii, pedofilii, violatorii si traficantii de droguri nu au dreptul sa traiasca in aceeasi lume cu mine si familia mea.

mogul
mogul  •  16 Iunie 2011, 00:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

cam crezi ca ar fi rezultatul daca duminica viitoare ar fi referendum privind reintroducerea pedepsei cu moartea ? si cu cat la suta crezi ca ar scade infractiunile in prima saptamana dupa intrarea ei in vigoare ? si daca e sa ma refer la cei care crezi tu ca scapa crezi ca nu s-ar gandi de 2 ori cand inchid spitalele sau isi face basescu calculul cum sa scape de pensionari pe cale naturala ? te-am pus pe ganduri nu ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează