GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CANADA

Doi morți și un rănit după ce au căzut de la balconul locuinței lui Lucian Bute din Canada

Foto: Pascal Girard/Agence QMI +4   FOTO
Foto: Pascal Girard/Agence QMI

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2015 16:28

Doi bărbați au murit și o a treia persoană este în stare critică după ce balustrada balconului de la apartamentul lui Lucian Bute s-a prăbușit.

Totul s-a întîmplat în această dimineață într-o clădire din Montreal, în cartierul Lachine, care îi aparține  românului Lucian Bute. Medicii ajunși la fața locului i-au resuscitat pe cei trei, însă, din păcate, două persoane au decedat, anunță TVA Nouvelles.

Cele trei persoane au căzut de la etajul 3 al imobilului deținut de Bute. Pugilistul și soția sa au 24 de apartamente în Canada pe care le-au închiriat, anunță și România tv.

"Știm că balustrada a cedat, dar nu este clar în ce circumstanțe s-a întîmplat totul", a declarat Andre Leclerc, purtătorul de cuvînt al poliției din Montreal.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  07 Decembrie 2015, 00:08

Iar in Montreal nu cred eu ca, iti face cineva seguro la o cladire fara sa ai avisul de la primarie in care sa reiasa clar ca, cladirea intruneste toate conditiile de securitate chiar si instalatiile de incendiu de gaz de lumina tot acolo nu merge ca,la noi cu spaga a fost un accident cine stie ce fiesta o firma facut aia si sau catarat mai multi pe balustrada facand pe prosti si a cedat.

1446025852379084
Dragos Nastase  •  07 Decembrie 2015, 00:02

Stai tu calma, ,vbga, ,ca, e asigurat imobilu iar daca au fost probleme de seguritate ale cladiri cei responsabili sunt acele persoane de la primarie care au dat ok -iul cladiri.

vbga
vbga  •  06 Decembrie 2015, 18:21

A muncit degeaba Bute.O sa fie dat in judecata si o sa plateasca daune toata viata.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează