GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATAC

Donald Trump, atacat fără milă de fostul atlet Carl Lewis: „Avem un președinte rasist, părtinitor și misogin”

Donald Trump // foto: Guliver/Getty Images
Donald Trump // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 18:37

Carl Lewis (58 de ani), fost atlet american, cu 9 medalii Olimpice cucerite de-a lungul carierei, l-a atacat dur pe Donald Trump (73 de ani), președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii.

Prezența lui Trump la Lima (Ohio), locul unde se desfășoară Jocurile Panamericane, l-a enervat pe Carl Lewis: „Avem un președinte rasist, părtinitor și misogin, care nu apreciază pe nimeni în afară de el. Dar asta nu înseamnă că nu putem lupta pentru ceea ce este corect pentru oameni, a declarat Carl Lewis”, potrivit publicației USA Today.

Carl Lewis, retras din activitate, e un fost prestigios atlet din State, care și-a trecut în palmares 8 medalii de aur la Campionatele Mondiale și 9 medalii de aur la Jocurile Olimpice.

Carl Lewis // foto: Guliver/Getty Images

În funcție din toamna lui 2016, Donald Trump și-a depus candidatura și pentru alegerile din noiembrie 2020. Deocamdată, pe lista contracandidaților pentru Casa Albă s-a înscris doar Bill Weld (74 de ani). 

Vezi și: Nata Lee, modelul de lenjerie intimă, care a bulversat Instagramul! GALERIE FOTO INCENDIARĂ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
nealiniatul
nealiniatul  •  08 August 2019, 10:20

Ai uitat sa ma faci "coada de topor". Ha ha. Debitezi non sensuri cu o viteza remarcabila. Cred ca privesti tu prea mult la CNN si oricum nu pricepi nimic. Ce am spus, era pentru oameni care gindesc si muncesc din greu.Este inutil sa te contrazic, dar poate, inainte de a debita tot felul de lucruri, te rog sa gindesti.Si asta auzi de la un liberal convins, care apreciaza programul lui Bratianu "prin noi insine" , programul lui JF Kenedy.

cornelconasu
cornelconasu  •  07 August 2019, 12:39

Dar Carl Lewis nu este un mincinos și un trișor sau crede că lumea a uitat cum a fost depistat de...TREI ORI dopat dar SUA a mușamalizat totul cu complicitatea IAAF ?! Câte din recordurile și victoriile lui or fi fost curate ??!!

crisangrg
crisangrg  •  07 August 2019, 11:57
Postat de cpt.ahab pe 07 August 2019, 10:59

E clar. Îți iei lumină de la propaganda progresistă și, asemeni tuturor celor ca tine, te dai deștept și crezi că poți da lecții altora. Marș de-aici, apucatule! Trump e departe de a fi un sfânt, dar toată campania împotriva lui, demonizarea, chiar, este dusă de către soldații neomarxismului american, neomarxism căruia i-a stricat planurile, pe moment.

Reactie tipica de: nu esti cu trump, esti progresist(de ce-o fi rau?), neomarxist american care are un plan, ce sa mai, esti impotriva noastra. Dar asa e, neomarxismul american, masonii, extraterestrii si regele leu s-au trezit cu planurile date peste cap de trump. Aceasta monstruasa masinatiune, acest malaxor al libertatilor s-a impiedicat de Donald Haiducul. Incetati sa inventati scene glorificatoare in incercarea de a va justifica pornirile rasiste, misogine, sexiste, animalice.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează