GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Dragostea nu are vîrstă » La 81 de ani, Bernie Ecclestone s-a căsătorit cu o tînără de 35 de ani

Foto: mirror.co.uk
Foto: mirror.co.uk

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 17:58

Dragostea nu are vîrstă. Cel puţin pentru magnatul din Formula 1, Bernie Ecclestone.

Şeful celei mai cunoscute competiţii din lumea auto s-a însurat recent cu Fabiana Flosi, o femie cu 46 de ani mai tînără decît el.

Ecclestone are 81 de ani şi e la a treia căsătorie din viaţa sa, în timp ce Fabiana are doar 35 de ani. Ea a a lucrat într-o firmă a mogulului şi aşa au ajuns să se cunoască.

„Ea are grijă de casă, dar îl ajută şi în munca lui. Nu este o persoană interesată de banii lui Bernie.Cei care se gândesc la aşa ceva se înşală", a declarat unul din apropiaţii proaspeţilor căsătoriţi, potrivit click.ro.

În luna aprilie, Ecclestone şi Fabiana s-au decis să se logodească, iar nunta a avut loc în secret în urmă cu două săptămîni, în Elveţia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
alexiss79
alexiss79  •  28 August 2012, 00:18
Postat de flo_ax pe 27 August 2012, 15:31

„Ea are grijă de casă, dar îl ajută şi în munca lui. Nu este o persoană interesată de banii lui Bernie.Cei care se gândesc la aşa ceva se înşală"... serios, va dati seama ce pasiuni trezeste mosul asta viril in aceasta femeie care e cu 2 capete mai mare ca el. Cred ca nu poate respira fara el, iar partida semestriala de sex e senzationala

HAHAAHAHAHAHHAHAHAHA!!! Tare frate!!

heraklis
heraklis  •  27 August 2012, 16:36

Cand o sa vad o tanara BOGATA, ca ia un MOS sarac , atunci am sa cred in dragostea care o tot bagati voi pe aici, pana atunci apar numai cupluri gen Monica-irinel hop top pe banii mosului !

alexhaiducu
alexhaiducu  •  27 August 2012, 16:00

sa casatorit,si la cati prieteni are nevastasa sigur vor avea si un copil!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează