GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Drama lui Gică Popescu după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor! "De asta a murit tata!"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 22:05

Gică Popescu a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa, anii petrecuți în închisoare după condamnarea din Dosarul Transferurilor. Cel mai mare regret este faptul că tată său a murit și explică și motivul. 

"Am acceptat acea decizie despre care mereu am spus că e injustă. Nu voi comenta decizia instanței niciodată. Singura nenorocire a fost că a murit tata. A murit ca un brad. Tata a murit de mândrie. Ăsta a fost cel mai dur moment. La fel și când a trebuit să le spun copiilor.

O să mă duc în mormânt cu ideea că nu a fost justă decizia. Nu regret că am candidat și acum aș fi procedat la fel dacă am fi fost în 2014.

Orice jucător care merge apoi pe partea administrativă vrea să ajungă președinte la Federația din țara lui. Eu am un exces de patriotism", a zis Gică Popescu la TV Telekom Sport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
adrian_riga
adrian_riga  •  27 Martie 2018, 13:35

Cat de penibil. Spune ca nu comenteaza decizia instantei dar in acelasi timp spune ca e injusta. Il stiam penal, hot, puscarias, dar uite ca e si prost, nu cunoaste sensul cuvintelor.

cata15
cata15  •  27 Martie 2018, 13:28

dar cand ai furat din banii cluburilor de fotbal ai mai avut regrete?

597284373787432
Gigi Duru  •  27 Martie 2018, 12:23

draga gica, regrete tardive, cu siguranta nu te-ai fi inhaitat cu respectivii infractori, dovediti de altfel, si ai fi incercat sa redai fotbalului ceva inapoi, NU sa ii iei! sa speram ca nu castiga lupescu alegerile, altfel intram iar intr-o epoca obscura, cea a fratilor becaali, sandu mircea & company.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close