DIVERSE  ·  TELEVIZARE

E oficial! Unde vor putea fi urmărite în România meciurile de la următoarele două ediții ale Cupei Mondiale

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 20:02

Televiziunea Română şi European Broadcasting Union (EBU) au ajuns la un acord prin care să facă posibilă difuzarea de către postul public de televiziune a următoarelor două Campionate Mondiale de Fotbal: ediţiile 2018 şi 2022.

Irina Radu, preşedinte-director general al SRTv, susține că dorește să se revanșeze astfel față de telespectatori, pentru ceea ce s-a întâmplat cu Eurovision și cu Europeanul din 2016.

"Nu doresc să trecem iar prin momente ca acela în care am fost scoşi din competiţia Eurovision sau cel în care a fost clar că am pierdut Campionatul European de Fotbal 2016.

Vreau să revenim la performanţele de acum 10 ani şi să contăm pe această piaţă. Mă bucur că majoritatea membrilor Consiliului de Administraţie au putut aprecia demersul şi au votat în interesul telespectatorilor", a spus Irina Radu.Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (2)
capitza1967  •  13 Octombrie 2016, 21:55

PANA ATUNCI TVR SE POATE DESFIINTA LA RATINGUL SI PIERDERILE CE LE ARE . NU MI-AS DORI , DAR ESTE O TELEVIZIUNE CE DEPINDE DE CLASA POLITICA .

Milu Server  •  13 Octombrie 2016, 21:11

Pina nu va transmite meciurile indiferent daca ne calificam sau nu la turneele mentionate noi suporterii de rind nu putem sa credem doar vorbe pentru ca ne-am fript cu TVR de multe ori.Doamne ajuta sa fie asa cum spun managerii televiziunii publice.In caz contrar ne salveaza partial doar un cablu vga alta sansa nu avem, nu ne putem muta mereu toti de la un operator de servicii tv la altul pentru o competitie de 25 de zile un abonament e minim 2 ani la fiecare indiferent ce grila de programe poseda fiecare pe piata.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1