GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Ediție de colecție la „Prietenii lui Ovidiu”, azi, ora 20:00 » Campioana olimpică Laura Badea își spune poveștile

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 19:43

Laura Badea, 51 de ani, o prezență extrem de rară în mass-media din România, este invitata specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, de azi, 1 aprilie. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată de obicei în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Laura este prima campioană olimpică din istoria sportului românesc la floretă feminin individual, performanță reușită la Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996.

A participat la patru editii consecutive ale JO și a urcat de trei ori pe podiumul olimpic – de două ori la Atlanta (a cucerit medalia de aur la floretă individual și medalia de argint cu echipa feminină de floretă a României) și o dată la Barcelona, în 1992, unde a fost componentă a echipei feminine de floreta a României medaliată cu bronz.

S-a retras din activitatea competițională în 2004, după JO de la Atena, iar în 2013 a fost inclusă în Hall of Fame-ul Federației Internaționale de Scrimă.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

EXCLUSIV Rică Răducanu, la 40 de ani de la moartea lui Dan Coe: „Ăștia l-au lucrat! Mi s-a făcut pielea de găină...”

CITEȘTE ȘI

Calvarul trăit de Nadia Comăneci și colegele sale: „Bătute până la hemoragii nazale! Făcute vaci, imbecile, grăsimi plutitoare”

VIDEO Dezbaterea zilei, 31 martie » Antrenorul lui Dinamo 2 susține că suporterii din DDB i-au impus un jucător. Este OK ca fanii să intervină în chestiunile tehnice ale unui club?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează