GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TURNEU CARITABIL

„Educație prin fotbal” » Turneu caritabil în Sala Dinamo pentru copiii defavorizați din București

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 21:43 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 22:08

Pe 11 decembrie, va avea loc un turneu caritabil de fotbal la Sala Polivalentă Dinamo, în care vor evolua mai mulți influenceri.

Evenimentul se va desfășura sub forma unui turneu format din 4 echipe. Banii din bilete vor ajunge ONG-ul UNITED WAY, care alături de EGOAL (organizatorul turneului) va derula programe educationale prin sport pentru la copiii defavorizați din sectoarele 4 și 5 din București. Tichetele pot fi achiziționate de AICI.

Biletele sunt împărțite în două categorii, standard și VIP. Prețurile pentru prima categorie sunt de 30 de lei online și 40 de lei la intrarea în sală. 

Pentru un bilet online la VIP, spectatorii vor plăti 50 de lei. Cei care vor să își ia bilet VIP la intrare, vor fi nevoiți să cheltuie 60 de lei.

Cine participă la turneul caritabil din Sala Dinamo

La turneul din Sala Polivalentă Dinamo vor participa mai mulți influenceri, precum: Ciprian Stoica, Bogdan IBMFamily, Danu Vlogs, Jaxi, Regend, Andrei Ciobanu, Stefan Ciuculescu, BLMihnea, Cucu, Sebastian Cotofana, Alex Mocanu, Emi, Mincu, Dracea, Rizea Catalin, Costi Max, Virgil Ciulin, Theo Zeciu, George Tanase, Andu, Xbraker. 

De asemenea, vor juca și juniorii de la Academia Germana de Fotbal. Echipa câștigătoare va primi Cupa EGOAL.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează