GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENTE

Efectele corupţiei asupra Capitalei » Toate evenimentele importante pierdute de Bucureşti în favoarea Clujului

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 17:05

Hotnews.ro a publicat o analiză amplă despre Bucureştiul care a dispărut de pe harta evenimentelor sportive importante.

Fără avizul Arenei Naţionale şi cu probleme la Sala Polivalentă, Capitala a pierdut o mulţime de evenimente în 2016 şi în primăvara lui 2017.

Meciurile amicale pe care România le va disputa în martie cu Lituania şi Spania se vor disputa în Ardeal, la fel cum s-a întâmplat şi cu tenisul în februarie şi urmează şi în aprilie la România - Germania.

De asemenea, şi Campionatul European de Gimnastică se va desfăşura tot la Cluj în noua Sală Polivalentă. Citeşte analiza completă despre efectele corupţiei din Bucureşti pe HotNews.ro

Evenimente pierdute de Bucureşti în favoarea Clujului

Tenis Fed Cup România - Cehia 6-7 februarie
Rugby România - Portugalia 6 februarie
Baschet feminin România - Turcia 20 februarie
Handbal preliminarii CE România - Norvegia 9 martie
Fotbal amical România - Lituania 23 martie
Fotbal amical România - Spania 27 martie
Tenis Fed Cup România - Germania 16-17 aprilie
Snooker Campionatul European octombrie
Gimnastică Campionatul European aprilie 2017

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
marian0904
marian0904  •  02 Martie 2016, 10:36

Pai Codruta nu se muta? Sau pe la primaria din Cluj numai Apostol lua spaga? In timp ce pentru sala din Bucuresti scandalurile se tineau lant, sala din Cluj s-a facut intr-o atmosfera de liniste, pace si prietenie. Macar un articol de prezentare. Sa stim cine a proiectat-o, cine a construit-o si cam cat o fi costat. Cam prea multa liniste baieti.

427951077389201
Mihai Tanase  •  02 Martie 2016, 07:25

Nu uitati ca la Cluj (fara Napoca )primar este Emil Boc , cel pe care multa lume il injura , cand era prim ministru .Se pare ca omul chia poate sa faca ceva .Bravo lui !

travka
travka  •  01 Martie 2016, 23:11
Postat de Gelu Romanu pe 01 Martie 2016, 19:09

Daca tu, atunci cand spui "la tara" te referi la Cluj...atunci iti meriti cu prisosinta statutul de stelist (esti suficient de talamb)! Hai ca din taran, te muti la oras si poti fi considerat orasean, ***

*** provincial, cand vorbeste cineva din capitala cu tine inchizi gura si iei aminte, *** oras cat un sector din Bucuresti, statutul de provincie nu o sa il pierdeti niciodata, acum ca au venit 3-4 companii de IT din afara si au facut niste call centere la voi ca sunteti mai ieftini ca orice piata din UE asta nu inseamna ca sunteti silicon valley, voi nici nu stiati sa scrieti corporatie cand in Bucuresti aveam zeci de Business Park - uri, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează