INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

„Ești nebun? Chiar crezi că aș putea locui acolo?” » David Beckham a spus NU unui transfer din cauza soției, Victoria

David și Victoria Beckham / foto: Guliver/Getty Images +31   FOTO
David și Victoria Beckham / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 11:02 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 15:30

Sven-Goran Eriksson (73 de ani), fost selecționer la naționala Angliei, a relatat o anecdotă ce îi are protagoniști pe David Beckham și Victoria Beckham, cei care formează unul dintre cele mai spectaculoase cupluri din sportul mondial. 

Intervievat de postul suedez de radio „Summer in P1”, Sven Goran Eriksson și-a adus aminte de perioada în care o antrena pe Leicester, când a vrut să dea o lovitură de imagine și a încercat să-l convingă pe Beckham să revină din Statele Unite pentru a juca pentru „vulpi”. 

Reputatul tehnician suedez, selecționer al Angliei între 2001 și 2006, a pregătit-o pe Leicester între 2010 și 2011. Totuși, dorința acestuia nu s-a mai materializat, iar opinia Victoriei Beckham a cântărit decisiv, notează jurnaliștii de la AS.  

David Beckham și Victoria Beckham / foto: Guliver/Getty Images
David Beckham și Victoria Beckham / foto: Guliver/Getty Images
+27 FOTO

Victoria Becham a dat buzna în biroul lui Sven-Goran Eriksson: „Ești nebun? Crezi că aș putea locui în Leicester?”

Culmea, David Beckham, pe atunci la Los Angeles Galaxy, își dăduse acceptul pentru a juca la Leicester. Însă legenda Angliei nu-i ceruse părerea soției Victoria, un etalon al eleganței feminine. 

„Ne-am întâlnit la o gală de fotbal din Londra. Știind că i se va încheia curând contractul, l-am propus la echipa mea. Inițial, părea că va accepta. 

Dar, a doua zi, Victoria a intrat în biroul meu. S-a uitat la mine și a întrebat brusc: «Sven! Ești nebun? Chiar îți imaginezi că eu aș putea locui în Leicester?!»” Ulterior, David mi-a cerut scuze și mi-a explicat că, atunci când juca în Spania, nici măcar Madridul nu era suficient de elegant pentru ea (pentru Victoria)”, a rememorat Eriksson. 

46 de aniare acum David Beckham. Victoria e cu un an mai mare

VIDEO Momente de colecție din cariera lui David Beckham

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Messi, emoționat după ce a câștigat Copa America: „Dumnezeu a păstrat acest moment pentru mine!” » Ce probleme a avut în finală

GALERIE FOTO Imagini senzaționale: cum a reacționat Leo Messi, imediat după fluierul final din Argentina - Brazilia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  11 Iulie 2021, 18:03

Ce tzoapa ieftina, auzi, nu poate locui in Leicester! Curand, peste 10,20,30 de ani o sa locuiasca intr-un loc foarte stramt, va face o plangere atunci?

22robert03
22robert03  •  11 Iulie 2021, 15:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  11 Iulie 2021, 15:03

Aere de diva ieftina !! Daca nu se casatorea cu Beckham nu mai auzea nici dracu de ea !! A fost doar o cantareata modesta intrun grup de succes, dupa care ar fi intrat in anonimat ca multe altele !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează