GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPECIAL GSP

Elena Frîncu primeşte mesaje de ameninţare » Lupta unei blonde

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 10:05

Elena Frîncu primeşte mesaje de ameninţare în care i se cere să-şi dea demisia de la DJST Constanţa, postul său fiind rîvnit de Cristina Brînzoi

După ce doi ani de zile a rezistat încercărilor politice de a fi schimbată din funcţie, directoarea DJST Constanţa, Elena Frîncu, a început să primească mesaje de ameninţare pe telefonul mobil. "Între o retragere discretă şi un viitor imprevizibil presărat cu pericole, un om inteligent ar alege prima variantă" este ultimul sms recepţionat de Frîncu.

Funeriu o sprijină pe Frîncu
"Pentru corectitudinea informaţiei, vreau să spun că ştiu cine îmi trimite aceste mesaje. Este vorba despre un personaj politic din Constanţa cu care voi dori să am o discuţie", a precizat şefa sportului constănţean. Elena Frîncu a mărturisit că în cursul zilei de ieri a fost apelată de către ministrul educaţiei, cercetării şi sportului, Daniel Funeriu. "Domnul ministru mi-a transmis că în timpul mandatului său nu va tolera astfel de practici murdare şi că dînsul mă va sprijini pînă la capăt atîta vreme cît voi fi corectă în funcţia pe care o ocup", a redat directoarea DJST Constanţa.

Miza: hotelul de pe faleză
Debarcarea Elenei Frîncu de la conducerea sportului din Constanţa este dorită de o grupare de oameni de afaceri de pe plan local, implicaţi şi în politică. Aceştia o susţin la şefia DJST pe consiliera judeţeană PD-L, Cristina Brînzoi (foto), care din noiembrie 2010 a devenit însă adjuncta lui Frîncu. Conform presei locale, blonda Brînzoi este una dintre cele mai populare figuri din conducerea PD-L Constanţa, fiind nelipsită din prezidiu la întrunirile partidului. Cristina Brînzoi a condus pînă anul trecut direcţia judeţeană de tineret, care s-a comasat cu cea de sport. Miza acestei lupte se pare că este hotelul Sport, situat pe faleza Mării Negre, pe care respectivele persoane doresc să-l închirieze.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
botizan
botizan  •  21 Aprilie 2011, 02:08

"Cristina Branzoi a fost condus " si "pe care-l respectivele persoane doresc să-l închirieze" , Mirela esti romanca ? neam cu Raducioiu sau cu Claudiu Raducanu ? fugi la scoala si pe urma poti reveni sa scrii articole . :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează