GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROIECT

GALERIE FOTO Elisabeta Lipă s-a lansat în imobiliare și i-a chemat la eveniment pe Șucu, Bellu, Smiley și o influenceriță într-o ținută îndrăzneață

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 12:38 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 14:00

Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale pentru Sport, a intrat în afaceri imobiliare. La eveniment au fost prezente nume importante din shwobiz.

Fosta mare sportivă a devenit acționar minoritar într-un proiect cu valoare de piață de 160 de milioane de euro, care-și propune să ridice un ansamblu rezidențial în zona de Nord a Bucureștiului, în Pipera, de patru blocuri.

GALERIE FOTO. Elisabeta Lipă a intrat în afaceri imobiliare. O mulțime de vedete prezente la eveniment

+27 FOTO

La evenimentul de azi au fost prezenți, din lumea sportului, Octavian Bellu, Loredana Dinu și Gabriela Szabo.

Dar și vedete precum Smiley, Marius Moga, Kamara, Andrei Ștefănescu. Adrian Enache, sau Ionuț Rusu. Dintre numele din showbiz prezente, Roxana Erdei, o influenceriță cunoscută pentru pagina ei, „Rux și Opulență”, a fost în centrul atenției. Ea a atras toate privirile cu ținuta ieșită din comun.

Parteneriat cu Dan Șucu

La eveniment a venit și Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, care a spus că acționarul majoritar al Rapidului se va implica în acest proiect, urmând să ofere mobila și accesoriile pentru decorarea apartamentelor.

„Vom fi parteneri. Vindem mobilă aici”, a spus Diana Șucu. „Colaborarea trebuie să meargă bine. Cine nu are nevoie de mobilă?”, a spus și Elisabeta Lipă despre parteneriatul cu familia Șucu.

VIDEO. Elisabeta Lipă, detalii despre proiectul imobiliar în care este implicată: „Probabil mă voi mut aici la bătrânețe”

„Azi mă vedeți într-o altă poziție decât cea cu care v-ați obișnuit. Mereu mi-au plăcut provocările. Ceea ce fac aici e ceva cu care nu m-am întâlnit până acum. E o provocare. E un proiect foarte iubit de noi. Am vrut să mă alătur unor oameni competenți.

Acest complex va avea și un centru de recuperare, un parc și o piscină semiolimpică. Pentru mine e clar că de la o anumită vârstă voi locui aici”, a spus Elisabeta Lipă.

+27 FOTO

Citește și:

Haaland, ținta glumelor » Cele mai tari meme-uri, după primele meciuri din sferturile Champions League
SFERTURI
Haaland, ținta glumelor » Cele mai tari meme-uri, după primele meciuri din sferturile Champions League
Dawa și Baba Alhassan, la Dinamo » Imaginile care i-au luat prin surprindere pe suporteri
FCSB
Dawa și Baba Alhassan, la Dinamo » Imaginile care i-au luat prin surprindere pe suporteri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
tororosso
tororosso  •  11 Aprilie 2024, 15:22

Ce invitați ...unu & unul .A ajuns alt milițean milionar în euro precum Corleone cu hoteluri răsfirate în locuri sfinte . Fiind cu petlițe albastre , nimeni nu le pune problema banilor câștigați .

didier
didier  •  11 Aprilie 2024, 11:53

Bravos națiune! Halal sa ți fie!

ED_BAD
ED_BAD  •  10 Aprilie 2024, 23:36
Postat de Meister27 pe 10 Aprilie 2024, 18:43

macar mitica dragomir a lucrat doar in privat dupa 90. lipa asta este multimilionara in euro,de la stat.

Oare cum a ajuns ne'a Cornel (barabatul ei) din taximetrist / instructor auto, sa fie antrenor emerit si cu functii prin federatie? Cam la fel cum facut si mamaie Lipa milioanele...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează