GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TURNEUL VEDETELOR

"Eurofantasticii" Stelei se reunesc la Turneul Vedetelor » Mai mulți fotbaliști de clasă își vor face apariția la Brașov

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 13:25

În perioada 27-29 decembrie va începe cea de-a XII-a ediția a Turneului Vedetelor, la Sala Sporturilor din Brașov, iar o mulțime de foști sau actuali fotbaliști, printre care și "Eurofantasticii", își vor face apariția.

Bzb.ro anunță că la start se va afla și echipa de minifotbal Pronostic Sportiv, la care joacă mai mulți foști steliști care au participat la semifinala Cupei UEFA cu Middlesbrough.

Sorin Ghionea, Petre Marin, Adrian Neaga, Bănel Nicoliță, Stelian Stancu, Gigel Coman și Cătălin Liță vor fi colegi în echipa ”Eurofantasticilor”.

Echipa care le va pune probleme cu siguranță va fi No Problem, care îi are în componență pe Florin Cernat, Marius Constantin, Dinu Todoran, Vasile Maftei, Florin Iacob și Marian Constantinescu.

Printre echipele participante se mai numără și Neatza&Prietenii, unde în prim plan va fi Dani Oți, dar și formația La Sculărie, pentru care va juca Ștefan Grigorie, actualul fotbalist al lui FC Brașov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează