GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  U CLUJ

Eveniment caritabil pe Cluj Arena: fanii Șepcilor Roșii speră să strângă 40.000 pentru o fetiță de 10 ani diagnosticată cu cancer osos! Cum poți contribui

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iulie 2017 12:45

Camelia Badiu, o fetiță în vârstă de 10 ani, a fost diagnosticată cu o tumoră osoasă de gradul 3 și complicații pulmonare. Peluza Șepcilor Roșii a organizat un eveniment-caritabil, denumit Zâmbet și culoare, pe stadionul lui U Cluj.

Fetița are nevoie de operație și protezare. Este internată la Oncologie pediatrică, acolo unde face tratament ca să stopeze evoluția cancerului osos. Imediat după ce se va întâmpla asta, trebuie să plece la operație la Bologna. Acolo, șansele de reușită ar fi de 90%.

Costurile operației se ridică la aproximativ 40.000 de euro.

De la ora 10 dimineața și până la ora 20, fanii lui U Cluj speră să strângă banii necesari pentru a o ajuta pe Camelia.

Cine vrea să contribuie poate să depună în conturile:

 

  • RO87UGBI0000042025487 RON, pe numele mamei Rusu Maria Magdalena, la Garanti Bank.

index

Save

Save

Save

Save

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Iulie 2017, 13:55

Ce gest frumos!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează