GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SHOW

EXCLUSIV A semnat cu o televiziune după victoria categorică din weekend » Decizie incredibilă luată de Cătălin Moroșanu

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 16:41

Cătălin Moroșanu e gata să se retragă din sportul de performanță! În vârstă de 34 de ani, Moroşanu şi-a anunţat retragerea la finalul anului 2019.

Până atunci va continua să lupte în fiecare regiune din ţară pentru a-şi lua adio de la fanii săi. După Bucureşti şi Piatra Neamţ, caravana Dynamite Fighting Show s-a oprit acum câteva zile la Craiova, acolo unde a câștigat fără emoții.

Până să-și programeze un nou meci în ring, Cătălin a semnat un alt contract! Cu postul Pro TV pentru a participa la emisiunea concurs " Ferma".

Nouă femei și nouă bărbați, printre care și Moroșanu vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme.

ferma

Conform producătorilor show-ului, acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta!

"Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele"
reprezentații Pro TV

Anamaria Prodan: 60.000 de euro de la ProTV!

17 anamaria prodan gospodar fara pereche cancan plic nunta marin marcela 1

Soția lui Laurențiu Reghecampf a dat lovitura în urmă cu un an, când a semnat un contract pe două sezoane cu ProTV pentru realizarea unui show "Gospodar fără pereche". După mai bine de 3 ani în care a avut contract cu Antena 1, unde a realizat alături de restul familiei un show despre viața ei, impresara a fost momită de concurență! Pentru fiecare sezon, Ana are de filmat 20 de zile și este obligată de contract să participe la mai multe emisiuni ale postului, să dea interviuri și să nu lipsească de la evenimentele mondene organizate de ProTV.

Magnet pentru sportivi cu Fort Boyard

fort boyard 2 768x1152

Emisiunea Fort Boyard, cunoscută românilor încă de acum 20 de ani, a fost realizată și cu vedete din România, marea lor majoritate sportivi foarte cunoscuți de la noi. Show-ul de anvergură a fost filmat integral în Franța, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea. Campioana olimpică la gimnastică Sandra Izbașa, luptătorii Ionuț Atodiresei, Andrei Stoica și Ionuț Iftimoaie, fostul fotbalist Giani Kiriță au participat la primul sezon al emisiunii. Filmările au durat două zile pentru fiecare episod.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează