GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NEPĂSARE

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile despre un fost fotbalist din Liga 1: "Mi-a omorît tatăl şi nu ne dă banii!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2015 11:11

Gazeta Sporturilor de astăzi a publicat în ediţia tipărită, disponibilă şi pe platforma digitală, un material despre fostul atacant al celor de la FC Naţional, Cristian Albeanu, care nu a plătit nici pînă în ziua de azi daunele morale pentru un accident mortal de circulaţie din 1996.

Cea care-l acuză e fiica victimei, fost cadru militar. Femeia se numește Maria Saşalovici. "Pe 25 septembrie 1996, Cristian Albeanu, pe atunci fotbalist la FC Naţional, a accidentat mortal un bărbat care traversa regulamentar şoseaua Bucureşti-Ploieşti, pe trecerea de pietoni. Albeanu nu a acordat prioritate, deşi se afla pe a doua bandă de circulaţie. Prima expertiză l-a găsit cu 95 de kilometri pe oră, deşi limita era de 60! Decedatul era tatăl meu", spune femeia.

S-a deschis un dosar penal împotriva lui Albeanu, încheiat după doi ani de judecată. Fotbalistul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi la plata unei sume de bani. Instanţa a decis că trebuie să plătească 40 de milioane de lei vechi daune morale, cheltuieli materiale şi cheltuieli de întreţinere!

"Se împlinesc 19 ani de la acel cumplit accident, iar Albeanu este bine mersi. După mai multe recalculări, acum avem de recuperat de la Albeanu 23.355 de lei"
Maria Saşalovici

Mai multe detalii despre accidentul mortal în care a fost implicat Cristian Albeanu, de ce refuză să plătească suma impusă de instanţă şi ce ameninţări au primit cei din familie din partea avocatului, numai în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe Gazeta Digitală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1620848451518600
Laura Enachescu  •  29 Iunie 2015, 06:38

Categoric batranul ucis intretinea familia .Din acest punct de vedere s-a cerut compensarea pierderii financiare .Opinia fotbalistului, al avocatului platit bine ca sa intimideze, a primului comentariu de mai sus...v-ati fi dorit o clipa sa fiti atenti? Sau asta nu conteaza...Cel care a produs accidentul si-a dorit sa-l calce si uite ca l-a si ucis ! Cata spaga a dat celor care si-au permis sa fie blajini cu fapta sa ?Cat valoreaza viata unui om? In ochii dumneavoastra nimic!

10152745185266576
Romeo Ionescu  •  28 Iunie 2015, 17:22

acum nu vă supărați, dar o viață nu este un obiect asupra căreia se stabilește un preț. Că a fost condamnat cu suspendare este o decizie a instanței, dar deja este un precedent, adică mai toate accidentele mortale se soldează cu suspendare. Nu am citit dosarul, dar nu mi se pare normal că o persoană care nu este moștenitoare, minoră, merită să primească o despăgubire pentru că un om a fost ucis. Cel care a produs accidentul nu a dorit asta, este evident, dar dacă depășea viteza legală, mai echitabil mi se părea să facă inchisoare 6 luni, pentru că accidentul era provocat din încălcarea unei convenții, cea a vitezei maxime, pe care mi se întâmplă și mie s-o depășesc, dar fără despăgubiri, pentru că viața nu se poate transforma în bani.

gabonne1982
gabonne1982  •  28 Iunie 2015, 13:41
Postat de ftwraku pe 28 Iunie 2015, 13:29

Corect,devine singura solutie. Ce am scris in precendentul msg s-a intamplat in Romania acum cateva zile,si lumea tot de bianca lui bote este preocupata si cred ca 'justitia este independenta".... La noi o parte a procurorilor si judecatorii sunt "cosa nostra",singura lor menire este sa scape criminalii,interlopii samd...Ei sunt in sistem doar sa execute comenzi....Si nu ma refer la politica aici,vb.de oameni de rad,oameni de afaceri,interlopi,etc,etc,care ajung in fata unei instante. judecatorii si procurorii sunt cei mai corupti,asta este problema. Nu poti sa schimbi clasa politica cu aceiasi copii nenorociti de fosti securisti gen Macovei si care sunt mai *** decat ***,gen MRU care da 3 miliarde pe creme in 3 luni cand propun taierea pensilor,care renunta el la un miliard in afacerea Gojdu ca da el de la masa,care se duce in 2006 il pupa in fund pe Putin, semneaza ca Romania renunta la orice pretentie vizavi de teazaru si acum este pus in functie 'ca Rusia ne invadeaza"...Trist dar adevarat....in Romania ajungem usor-usor ca in evul mediu....vine smenarul,iti calca copilul,mama,etc,etc pe trecerea de pietoni si scapa cu suspendare si te mai si umilesc in instanta.... ce iti mai ramane de facut? decat sa pui mana pe bata si sa ii dai in cap precum faceau oamenii pesterii ....

da,am vazut si eu cazul cu acea familie care fusese obligata de justitie sa-si vanda casa in litigiul cu firma de asigurari,dupa ce isi pierduse copilul in accident.Ce sa zic ...astfel de cazuri te lasa perplex si te face sa nu mai ai incredere in nici-o institutie a statului.Companiile de asigurari ca si multinationalele sunt aparate de o justitie platita din banii cetatenilor in disputa cu aceiasi cetateni.Si evident dau decizii intotdeauna in defavoarea cetatenilori.Aberant,dar este tristul adevar.Suntem condusi in aproape toate institutiile statului de niste epigoni,esalonul doi al fostului regim sau copii acestora

Vezi toate comentariile (13)
Comentează