GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

EXCLUSIV Eduard Irimia a povestit pentru GSP.RO toate detaliile galei Superkombat de la București: "E provocarea carierei mele"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 16:18

După aproximativ 100 de gale organizate pe întreg globul, promotorul Eduard Irimia susține, pentru gsp.ro, că are emoții foarte mari în această săptămână, când va avea loc primul său eveniment transmis de o televiziune importantă din America de Nord, Superkombat World Grand Prix la Romexpo.

Sporturile de contact se întorc în Pavilionul Central de la Romexpo, vineri, după 6 ani, gala Superkombat programând un total de 10 confruntări, dintre care 4 eliminatorii la categoria grea pentru marea finala a sezonului 2017.

"Am aproape două decenii de carieră, dar trebuie să recunosc că e cel mai important moment. Intrarea pe piața americană este peste tot ce am reușit până acum. Gala de la București e provocarea carierei mele, iar împreună cu partenerii strategici de la Five's am decis să ducem Superkombat la un alt nivel din punct de vedere al producției de televiziune. Dacă până acum v-a plăcut ceea ce am realizat, cu siguranță trebuie să urmăriți gala de la Romexpo", a declarat Irimia pentru gsp.ro

Evenimentul de la Romexpo va fi transmis de televiziunea americană CBS Sports Network, care are acoperire în 90 de milioane de case din America de Nord. Practic, gala la care participă luptători din 9 țări va fi cot la cot cu NHL, NFL și NBA din punct de vedere al expunerii.

"Nu ne bazăm doar pe meciuri în sine, ci și pe show-ul dintre meciuri, tocmai de aceea vom avea și doi artiști cunoscuți în cadrul evenimentului, Mario Joy, interpretului hitului California, și dj-ul american Jove, care a colaborat cu Chris Brown și Ice T. Și am mai pregătit câteva surprize pe care le vom prezenta chiar la gală”, a mai afirmat promotorul român.

Din programul galei nu vor lipsi sportivi cu experiență, cel mai cunoscut nume fiind americanul Tony Johnson jr, unul dintre cei mai duri luptători de MMA din lume. Poreclit Hulk, acesta i-a învins în Bellator și ONE FC pe Tim Sylvia, Alexander Volkov sau Derrick Lewis. Acesta va lupta cu polonezul Lukasz Krupadziorow, campion la street fighting și învingător în fața lui Daniel Sam acum doi ani, pentru ca mai apoi, câștigătorul să îl întâlnească pe Moroșanu la Madrid.

„Am făcut o selecție cu noi eroi din Europa, cum ar fi Robert Constantin, un român stabilit la Milano și neînvins până acum Kaz Mwamba, campionul Duel din Marea Britanie sau Daniel Stefanovski din Elveția. Și să nu uităm de românii prezenți în gală, toți fiind selectați după ce și-au câștigat ultimele meciuri”, a mai declarat Eduard Irimia.

Gala de la Romexpo se va desfășura vineri, de la ora 20:00, la Romexpo, iar prețul unui bilet este de 50 de lei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  04 Aprilie 2017, 19:57

Varza a ajuns Superkombat! Nu mai sunt fratii Stoica si astea sunt numele din strainatate? Irimia, tu esti un promoter bun, te minti pe tine. E pe duca ca Unirea Urziceni, luam banii si plecam.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează