GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PERMISIE

EXCLUSIV Gică Popescu e în permisie. A fost văzut făcînd cumpărături în Piața Dorobanți

Articol de , - Publicat vineri, 22 mai 2015 11:31

Gică Popescu are o învoire de cîteva zile. El a fost văzut cumpărînd fructe și legume în Piața Dorobanți, dimineață, împreună cu soția.

GSP a contactat conducerea Penitenciarului Jilava, dar oficialii nu au putut oferi detalii, motivînd că dosarul condamnatului e personal.

Contactată telefonic de către Gazetă, soția lui Gică Popescu, Luminița, nu a infirmat eliberarea temporară a lui Gică Popescu, dar nici nu a dorit să dea informații în legătură cu numărul de zile de permisie. "Vă rog să mă înțelegi că nu pot să vorbesc despre asta", a explicat Luminița Popescu.

Gică Popescu a fost condamnat în Dosarul Transferurilor la 3 ani și o lună de închisoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
wrestler
wrestler  •  22 Mai 2015, 15:19

a primit ce a dorit, frate cu clanul fecalii tot trambita ca indiferent ce se intampla sunt fratii lui Jiovani si Victor!

putregaiu
putregaiu  •  22 Mai 2015, 12:07

A primit bon fiscal la piata?

portardelegenda
portardelegenda  •  22 Mai 2015, 11:51

o cariera de exceptie umbrita de un gest stupid . Probabil acum dupa experienta asta va fi un OM cu adevarat complet care a cunoscut ambele extreme ale vietii . Apreciez discretia si demnitateatea cu care-si duce crucea si nu pot sa spun decat RESPECT .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează