GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALĂ

EXCLUSIV Măsuri speciale în toate aeroporturile lumii! Moroșanu, blocat 3 ore la Paris

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 14:37

Prima gală Superkombat organizată în 2016 va fi pe 26 martie, la San Juan, capitala statului Puerto Rico, iar capul de afiş va fi confruntarea dintre Cătălin Moroşanu şi cel mai bine cotat britanic, Daniel Sam.

Delegația României, din care a mai făcut parte și Cristi Spetcu sau Alex Filip, dar și alți luptători, a fost blocată timp de 3 ore la Paris, în avion.

S-au luat măsuri speciale după atentatele de la Bruxelles, așa că zborul a fost întârziat. Cum va pierde escala pentru Puerto Rico, delegația României va trebui să stea o noapte la Atlanta, după care va decola spre San Juan. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close