GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  IPAD

Exclusiv pe iPad. David Silva, cel mai bun jucător din Premier League, a fost respins de Real Madrid la un trial!

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 23:14

El Chino, Vrăjitorul din Arguineguin. Crescut într-un sat de pescari şi avînd origini asiatice, spaniolul David Silva este cel care a răsturnat ierarhia din Premier League. Propulsînd-o pe Man. City în frunte! La 24 de ani, Silva e deja campion mondial şi european cu "naţionala" Spaniei. El, cel respins de Real Madrid în urmă cu un deceniu. De ce? Era prea mic de înălţime! Descoperă întreaga poveste a extraordinarului mijlocaş iberic! Portretul unui mare artist.

Lance Armstrong, de şapte ori cîştigător al Turului Franţei, a participat la Mondialele de triatlon din Hawaii şi s-a împotmolit fix la proba favorită. A zbîrcit-o tocmai din cauza probei de mountain-bike. Americanul a căzut şi s-a lovit la cap cu o milă înaintea finişului, terminînd concursul general pe locul 23!

Chiar dacă a pierdut finala Cupei Mondiale, francezul Thierry Dusautoir, cel care a debutat la "naţională" împotriva României în 2006, a fost ales omul anului 2011 în rugby!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează