GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  IPAD

Exclusiv pe iPad şi în ziar. Absent nemotivat, Mutu e în dizgraţie la Cesena!

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 23:51

A fost adus în vară drept noul lider al Cesenei. Dar în 6 meciuri Mutu a înscris numai o dată, a ratat un penalty, s-a autoexclus 3 etape, lovindu-l pe Cassani, şi a ajuns să fie fluierat de tifosi. Iar miercuri, cînd şi-a ispăşit al doilea meci de suspendare, "Briliantul" a lipsit chiar din tribună! Şi a fost sancţionat. În plus, conducătorii clubului mai au un motiv de supărare.


Povestea unui mare boxer, care ar putea cîştiga SuperSix şi pe care Lucian Bute l-ar putea întîlni după finala cu Andre Ward. Campion WBC la supermijlocie, Carl Froch se află în topul mondial al celor mai buni pugilişti ai categoriei. Pe 17 decembrie, în Las Vegas, va boxa în finala SuperSix cu Andre Ward, într-un meci care reprezintă ultima, dar şi cea mai importantă pagină din istoria celui mai dur turneu organizat în ultimele decenii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marianraicu
marianraicu  •  29 Octombrie 2011, 16:28

deci asta este dovada .. cantitatea este mai importanta decat calitatea .

marathon7500
marathon7500  •  29 Octombrie 2011, 13:36

A fost adus în vară drept noul lider al Cesenei. Dar în 6 meciuri Mutu a înscris numai o dată, a ratat un penalty, s-a autoexclus 3 etape, lovindu-l pe Cassani, şi a ajuns să fie fluierat de tifosi. Iar miercuri, cînd şi-a ispăşit al doilea meci de suspendare, "Briliantul" a lipsit chiar din tribună! Şi a fost sancţionat. În plus, conducătorii clubului mai au un motiv de supărare. Povestea unui mare boxer, care ar putea cîştiga SuperSix şi pe care Lucian Bute l-ar putea întîlni după finala cu Andre Ward. Campion WBC la supermijlocie, Carl Froch se află în topul mondial al celor mai buni pugilişti ai categoriei. ..... Ati copiat gresit gspistilor?! :) Sunteti de ras!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează