GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  IPAD

Exclusiv pe iPad şi în ziar: Supriză pentru Bute. Campionul mondial boxează pe stadion!

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 22:30

Clubul Interbox îi pregăteşte o surpriză campionului mondial, Lucian Bute. I-a stabilit pe 11 august 2012, la Quebec, un meci în aer liber, în faţa a 25.000 de oameni. Descoperă totul despre gala din 11 august!

Cinci puşti români au cucerit Academia de juniori a lui Manchester City. Băieţii între 12 şi 14 ani ţin deocamdată de Atletico Arad, dar celor care împlinesc în vară 15 ani li s-a propus deja să semneze contracte cu "cetăţenii". Vasi e perla pe care au pus ochii britanicii.

"Fotbalul nu mai însemna nimic". Juninho Pernambucano şi-a amintit momentul cînd antrenorul său de la Vasco, Ricardo Gomes, s-a prăbuşit pe bancă, victima unui atac vascular cerebral. Într-un interviu special, Juninho, cel mai valoros specialist al loviturilor libere, vorbeşte despre visele sale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează