GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Povești geniale cu Gigi Becali: „Mânca iaurt cu mâna!” + conflict aprins la Diaconescu în emisiune: „Ia un scăunel și vino aici dacă ești tare”

Cozmin Gușă a rememorat la GSP Live mai multe întâmplări cu Gigi Becali.
Cozmin Gușă a rememorat la GSP Live mai multe întâmplări cu Gigi Becali.

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 12:30

Invitat în această dimineață la GSP Live, politicianul Cozmin Gușă (49 de ani) a rememorat mai multe momente comice din perioada prieteniei sale cu Gigi Becali: ce s-a întâmplat când l-a chemat Becali să servească un iaurt și cearta teribilă de la emisiunea lui Dan Diaconescu. 

Cozmin Gușă a povestit în direct la GSP Live când l-a cunoscut pe Gigi Becali și de ce îl suspecta și se ferea de el inițial:

„Pe Becali l-am cunoscut când conduceam trustul Intact. Era un tip haios la început, ceva exotic. Ne-am întâlnit de câteva ori, dar nu la meciurile Stelei, era teritoriul lui Viorel Hrebenciuc acolo. 

Când am ajuns secretar general la PSD, s-a întâmplat de câteva ori să mă trezesc cu el în biroul de la partid, să discutăm. Era foarte simpatic, rădeam mult cu el, dar îl bănuiam că m-ar trage de limbă în favoarea lui Hrebenciuc. Eu aveam un război intern cu el, în PSD, și mă păzeam.

Nu voiam să vorbesc prea multe cu Gigi. Dacă vrei să se afle un lucru un târg, îi spui lui Gigi Becali și îi atragi atenția să nu spună la nimeni. Apoi o să afle toată lumea. Am o istorie lungă cu Gigi Becali”. 

„Gigi Becali mânca iaurt cu mâna”

Gușă a povestit la GSP Live o întâmplare comică cu Gigi Becali, când l-a chemat să servească împreună un iaurt și a rămas șocat după ce l-a văzut pe patronul FCSB mâncând cu mâna. 

„Odată m-a rugat să vin la el ca să-mi arate ce dezvoltări o sa facă într-un oraș. M-am urcat la el în Mercedes și ne-am dus pe câmpuri pe acolo, apoi am trecut pe lângă casa lui și a zis să mergem să-mi dea un iaurt. Cum știe el să-l facă. Am mâncat un iaurt foarte gustos, eu cu lingura, el cu altceva. A fost haios, o fază «a la Gigi» pe care am ținut-o minte”. 

VIDEO Gușă povestește întâmplarea cu Gigi Becali și iaurtul

Tot la GSP Live, Cozmin Gușă și-a mai amintit de un episod fabulos petrecut la emisiunea lui Dan Diaconescu. Când s-a certat teribil cu Becali, în direct, și cum s-au împăcat după ce l-a căutat acesta timp de două luni prin oraș. „Bă, să știi că mie nu mi-e frică. Eu am lucrat și sunt destul de puternic”.

VIDEO Gușă vorbește despre cearta cu Gigi Becali + împăcarea dintre cei doi

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Dezvăluiri din interiorul naționalei: „M-a șocat cum i-am văzut pe jucători în hotel. Contra mi-a spus că e disperat"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
1618241801598332
Catalin Tutuman  •  25 Mai 2020, 21:10
Postat de erteb65ryrtyhnru6 pe 25 Mai 2020, 19:55

Pai si in poza asta la fel face, direct cu mana ca ciobanul. ***

lasa ca manca negoita cu furculita si lingura si voi muritori de foame platiti salarile la jucatori...apropo tu nu mananci cu mana brnza???...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  25 Mai 2020, 20:21

Ciobanul tot cioban rămâne!

erteb65ryrtyhnru6
erteb65ryrtyhnru6  •  25 Mai 2020, 19:55

Pai si in poza asta la fel face, direct cu mana ca ciobanul. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează