DIVERSE  ·  MITĂ PENTRU ARBITRI

EXCLUSIV Prima reacţie după pedepsele definitive din dosarul "Mită pentru arbitri": "Ar fi greu să spun că n-am făcut erori, dar să-mi pui în cîrcă acuzaţie de luare de mită nu pot să accept!"

Miercuri, 04 Februarie 2015

Gheorghe Constantin "Vîlcea" a acceptat să ofere o declaraţie pentru GSP după ce a aflat verdictul în dosarul în care a fost acuzat: 5 ani de închisoare cu executare.

"Pot să accept că am greşit în strategia de conducere a Comisiei Centrale a Arbitrilor, ar fi greu să spun că n-am făcut erori, dar să-mi pui în cîrcă acuzaţie de luare de mită, cînd, de fapt, n-a existat niciodată nici o mită, nu pot să accept. Dar mă ajută acum la ceva că nu pot accepta?

M-a sunat deja avocatul, mi-a transmis procedura care urmează, în orele următoare voi primi mandatul în baza căruia trebuie să mă predau. O voi face imediat după ce îl primesc, ziua de mîine mă va găsi la Colibaşi", a spus fostul preşedinte al CCA.

În vîrstă de 63 de ani, Constantin va executa o treime din pedeapsă, deci 20 de luni. Cum a petrecut în perioada aprilie 2009 - ianuarie 2010 aproape 10 luni de arest preventiv, el va mai fi nevoit să mai stea în închisoare încă 10 luni, deci cel mai tîrziu la finalul anului va fi eliberat.

Citeşte aici toate detaliile despre decizia definitivă din dosarul "Mită pentru arbitri!"Ce s-a ales de Puya, băiatul rău al hip-hopului. I-au plăcut femeile, dar acum s-a aflat cum a ajuns să locuiască

Libertatea

Comentarii (7)

sexilian  •  05 Februarie 2015, 13:12

un clasic in viata zice: pistol cu apa

demolarii  •  05 Februarie 2015, 08:05

Cred ca de fapt a luat si inainte de 1989.....merita mai mult..

adytza22  •  04 Februarie 2015, 22:56

bai mai lasa-ma cate o gogoasa pentru romania.....bai tot ce a fost dus la fier vechi de pleaca lumea din tara ca nu au ce munci nu mai avem industrie nimic....vine cu nenea asta care are 100 de ani bai in psucarii multi sunt nevinovati sa prinda cocosii ,sunt prosti cei ce cred ca procurorii sunt curati asa e romanul ca natie nu cred ca a fost buna democratia in Romania....sau poate poporul roman e doar un asasin

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:30 Handbal F, Liga Campionilor

CSM București - FTC

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Ligue 1

Nice - Brest

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Paderborn

Digi 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Napoli

Digi 3
21:45 Fotbal, Ligue 1

Metz - Lyon

Digi 4
Program TV complet

Liga 1