Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 14 iunie 2013 00:47

Un avocat elveţian care a lucrat în procese contra UEFA şi a TAS anticipează un dezastru pentru Steaua: ”Un an afară din Europa poate însemna o victorie!”.

Avocatul îi sfătuieşte pe roş-albaştri să se implice total în acest caz, altfel pot fi scoşi mai mulţi ani din cupele europene, şi explică de ce condamnarea definitivă a lui Becali e ceva peste care forul european nu va trece.

Prin prisma experienţei sale, avocatul contactat de GSP analizează cazul Stelei şi are o concluzie tristă pentru roş-albaştri.

Toate detaliile, doar în ziarul de azi, nu şi pe site!

Alte materiale pe care le puteţi găsi doar în ediţia tipărită de azi:

Începe marele examen al Ţării Cafelei înaintea Mondialului din 2014: Cupa Confederaţiilor (15-30 iunie), în direct pe TVR1, dar visul Braziliei e încă departe! Sud-americanii nu sînt gata de marea competiţie: "naţionala" e pe locul 22 în lume, infrastuctura nu e finalizată, preţurile sînt mari, securitatea sub semnul întrebării

Povestea lui Cameron Lyle, care era speranţa Americii la aruncarea greutăţii, a ciocanului şi a discului. El şi-a sacrificat cariera pentru a salva viaţa unui necunoscut.

Nu uita că în Gazeta de vineri ai şi cele mai tari ponturi la pariuri! Mergi pe mîna noastră!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”