GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DISCUȚII

EXCLUSIV Șefii fotbalului românesc merg mâine dimineață în audiență la primarul general interimar! "Trebuie redeschisă Arena Națională!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 18:24

De peste patru luni, cel mai mare stadion din România este închis, pentru că oficialii ISU nu vor să-și dea acordul în ceea ce privește membrana acoperișului Arenei Naționale.

FRF și LPF reproșează Primăriei Municipiului București situația existentă, iar Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu au decis să ia atitudine!

Surse din cadrul Primăriei Generale au dezvăluit pentru Gazetă că mâine la sediul PMB va avea loc o întâlnire între cei doi oficiali ai fotbalului românesc și primarul general interimar, Răzvan Sava. Părțile vor să se pună la masa discuțiilor și să vină cu argumente concrete pentru ca Arena Națională să se deschidă cât mai rapid.

"Nu este vorba de asumarea responsabilității aici, este vorba de eventualele riscuri la care vor fi supuși spectatorii pe parcursul desfășurării evenimentului cultural/ sportiv. Nu putem să ne jucăm cu viața oamenilor sub nici o formă, chiar și pentru presiunile care s-au făcut cu deschiderea stadionului.

Dacă luarea în administrare înseamnă să nu respecți legea, mai bine îl protejez pe domnul Burleanu că se vede că este o problemă la înțelegerea legii, la ceea ce spune legea", a spus Sava ieri pentru Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
gardenparty
gardenparty  •  03 Martie 2016, 22:29

Mai bine se joaca pe Dinamo.E un stadion foarte misto.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  03 Martie 2016, 20:13

Sub nicio forma nu trebuie riscata viata oamenilor pentru ca asa vor cativa idioti de la fcsp sau frf. Lasa se joace pe un stadion civilizat si sigur precum la Cluj.

blochin
blochin  •  03 Martie 2016, 19:26

Probabil vor discuta despre pretul refacerii totate a acoperisului si a iesirilor de urgenta. Astia daca apar prin Cluj la meci nu scapa fara injuraturi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează