GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Crăciunescu, acuzat de un fost coleg că ar fi mințit: „A spus că am mâncat cretă! M-au obligat să merg bolnav la meci. Mereu a fost invidios pe mine”

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 13:07

Dan “Fibră” Petrescu (74 de ani), fost arbitru internațional și șef CCA, a vorbit la GSP Live despre Ion Crăciunescu, fostul său coleg de breaslă, și despre relația pe care o aveau cei doi. 

Petrescu și Crăciunescu nu au avut întotdeauna o relație grozavă. „Fibră” a spus că nu crede că Ion Crăciunescu ar fi primit bani de la Bernand Tapie, patronul lui Marseille, așa cum a dezvăluit Cornel Dinu în ultima sa carte biografică.

„Nu cred că este adevărată povestea din carte. Eu unul spun că nu cred, dar dacă ar fi Crăciunescu și l-ați întreba de Dan Petrescu, el ar spune că ar crede. Așa e el. Nu m-a criticat direct, ci pe la spate. Era invidios. Și în timpul carierei de arbitru era invidios, mai ales când am ajuns membru în comisia UEFA de arbitri... durere mare. E băiat bun, suntem prieteni totuși. Sau am fost” - Dan Petrescu, fost șef CCA 

Dan Petrescu susține că Ion Crăciunescu l-ar fi acuzat că a mâncat cretă ca să facă febră, pentru că îi era frică să conducă un meci!

„Am avut un meci Steaua – Dinamo care s-a jucat pe Ghencea și în săptămâna de dinaintea meciului m-am îmbolnăvit. Am făcut febră mare și m-au dus la control, la centrul de medicină sportivă, ca să nu mă dau lovit. S-a rezolvat imediat problema pentru că eram chiar bolnav. 

Prietenul meu Neluțu Crăciunescu a spus vorbe cum că am mâncat cretă ca să fac febră, pentru că mi-a fost frică de meci. M-au obligat să merg bolnav să asist la meci și mi-a luat locul Neluțu Crăciunescu”, a povestit Dan Petrescu la GSP Live. 

Dan “Fibră” Petrescu a mai dezvăluit că Ion Crăciunescu își vopsea părul: „Iar se supără că povestesc. Îi cerea vopsea de păr lui Grigorescu, să se vopsească”. 

 Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Februarie 2020, 08:45
Postat de Dinu Stefan pe 26 Februarie 2020, 03:22

are si el clientii lui,care i-au luat locul...familia avram de exemplu !

Si Vassaras. Craciunescu are impresia ca e Mesia arbitrajului romanesc, iar functia de presedinte CCA i se cuvine doar lui.

104459837173638
Dinu Stefan  •  26 Februarie 2020, 03:22
Postat de persanu pe 25 Februarie 2020, 19:34

Craciunescu e haterul de serviciu al televiziunilor de sport. Nimic dar absolut nimic din ce fac alții pe care nu-i cunoaște nu este bine. Ma tot gândesc si îmi aduc aminte când vad subiectul despre arbitrii la tv cata înverșunare are la adresa lor dar ce sa vezi, pe timpul lui cât a fost si el in noroiul de la CCA nu au existat atâtea meciuri din champions League Europa League sau campionate europene care sa fie arbitrate de catre arbitrii romani. Nici macar discutiile despre blaturi cu arbitrii nu mai există atât cat existau pe vremea lui. Asa ca ar face bine sa ne mai scutească cu poveștile lui de adormit copii o ia pe urmele lu Dragomir.

are si el clientii lui,care i-au luat locul...familia avram de exemplu !

bazinga
bazinga  •  25 Februarie 2020, 19:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează