DIVERSE  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cristi Bud despre problemele cu alcoolul: „Am avut o perioadă foarte grea. Beam mult. Voiam să uit”

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2020 12:49

Cristi Bud (34 de ani), triplu campion cu CFR Cluj, a fost prezent în studioul GSP Live și a vorbit despre momentele dificile din viața sa și din cariera de fotbalist, unul dintre ele fiind momentul în care s-a refugiat în alcool.

Cristi Bud spune că zvonurile cum că ar avea probleme cu alcoolul sunt false și a existat o singură perioadă în viața lui când a întrecut măsura. Fotbalistul a povestit la GSP Live despre acele momente, survenite în urma neparticipării în grupele Champions League, în tricoul lui CFR Cluj. 

Cristi Bud: „Beam mult”

„Singura perioadă în care am exagerat cu alcoolul a fost în perioada când nu am prins lotul de Champions League, când nu am fost trecut pe listă. Atunci am avut o perioadă în care exageram. Ieșeam mult, voiam tot timpul să uit, să mă descarc. Am avut o perioadă foarte grea. Beam mult, cam o lună de zile a durat. Până nu am plecat de la CFR la Mediaș, nu am fost eu. După am plecat la Mediaș și în prima etapă cu FCSB am dat două goluri, am bătut cu 2-0. Am avut o descărcare, apoi am început o viață sportivă. Am avut perioada când trebuia să plec de la CFR pentru că eram supărat pe cei din conducere și a trebuit să plec ca să mă descarc, să uit. Mi s-a părut că a fost o nedreptate”
Cristi Bud la GSP Live

Vis de Champions League, spulberat

Cristi Bud s-a simțit nedreptățit după ce a fost lăsat în afara lotului pentru Champions League, la CFR Cluj în 2010. Bud a înscris 7 goluri și a dat o pasă de gol în 15 meciuri jucate, în acel sezon. 

„E frustrant și foarte greu pentru un fotbalist care trage tot sezonul, am ajutat echipa prin golurile mele ca să câștige campionatul. Am avut o contribuție destul de mare la câștigarea campionatului. Am avut oferte să plec atunci, de la Anderlecht, Genk și nu m-au lăsat să plec. Au zis că au nevoie de mine în Champions League. Am încercat să vorbesc, domnul Mureșan mi-a spus că Mandorlini (n.r. antrenorul lui CFR Cluj) a făcut lista și e decizia dânsului. Mandorlini mi-a spus să vorbesc cu conducerea. Era visul meu de mic să aud imnul Champions League, imnul de la echipa națională și... s-a spulberat într-o secundă”, a spus Cristi Bud la GSP Live. 

Citește și:Câți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1