DIVERSE  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Frații Stoica nu l-au uitat pe Mircea Badea: „A scris ceva pe Facebook... Cine o caută, o găsește”

Marti, 18 Februarie, 10:50

Jurnalistul Mircea Badea a fost protagonistul unei faze horror anul trecut, când a fost pus la pământ în 5 secunde de Tedi Motociclistul, campion național de muay thai. 

Aflați în studioul GSP Live, frații Bogdan și Andrei Stoica, doi dintre cei mai apreciați kickboxeri români, au analizat decizia lui Badea de a intra în ring cu un profesionist.

Prima replică i-a aparținut lui Bogdan Stoica: „Cine o caută, o găsește, dar îl las pe fratele meu să vorbească despre asta”. Imediat, cei doi au izbucnit în râs. 

”Referitor la meciul lui cu Tedi Motociclistul, cred că a fost sfătuit greșit sau a fost teribilist. Tedi e un sportiv profesionist. Nu poți ca tu, prezentator, cochetând cu sportul pe ici pe colo, să intri în ring cu un profesionist.

De cele mai multe ori, căzătura poate fi mai periculoasă decât KO-ul. El a avut o căzătură destul de gravă, mă bucur că n-a pățit ceva, dar a fost o alegere greșită din partea lui. Îi doresc toate cele bune, nu-i port ranchiună, cu toate că a postat ce a postat despre mine”, a spus Andrei Stoica. 

Andrei Stoica l-a taxat pe Mircea Badea

Andrei Stoica n-a uitat însă că a fost ținta unor postări publicate de Mircea Badea, în care prezentatorul comentase cu privire la o înfrângere suferită de Stoica. 

„Îl apreciez pe Mircea Badea, mi se pare un băiat inteligent. La un moment dat, a avut niște postări pe Facebook vizavi de una dintre înfrângerile mele și nu mi s-a părut corect pentru că și el a făcut sport la viața lui, chiar dacă nu de performanță.

Mă gândesc că știe sacrificiile pe care le face un sportiv, riscurile la care e supus un sportiv din sporturile de contact. Îi doresc multă sănătate și mă gândesc că a revenit la gânduri mai bune față de mine”, a spus Andrei Stoica, la GSP Live. 

Mircea Badea, făcut KO în 5 secunde de Tedi Motociclistul

Mircea Badea, prezentatorul celor de la Antena 3, a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor „Tedi” Emi, celebrul motociclist cu care se bătuse și în trecut. S-a întâmplat pe 2 februarie 2019.

Vezi și: Ce au descoperit medicii de la Spitalul Militar după ce au fost testați. Confirmă studiile din străinătate

Libertatea

Comentarii (6)

 •  19 Februarie 2020, 19:58
Postat de spartcapus pe 19 Februarie 2020, 01:27

Mircea Badea e întâiul păcălici al țării!

pe badea l-a batut un profesionist-teodora emilia...pe voi v-a batut dude,adica niste ospatari,bucatari,pescari si carnatari,dar toti amatori ! e o diferenta !

 •  19 Februarie 2020, 19:56
Postat de Robert Bardita pe 19 Februarie 2020, 03:02

Au puso astia 2 ... ii asteapta Badea cu fratesu ... Gadea dupa emisiune si sa vezi ce le-o da astora :)) *** :)))))

l-am vazut pe teodora emylia cum da cu pumnul ! acum e vremea sa-l vedem pe acelasi bataus pedelist cum da cu revista presei !

Robert Bardita  •  19 Februarie 2020, 03:02

Au puso astia 2 ... ii asteapta Badea cu fratesu ... Gadea dupa emisiune si sa vezi ce le-o da astora :)) *** :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1