Comentarii (5)

Dan-Cristian Lucaciu  •  28 Februarie 2020, 01:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv  •  27 Februarie 2020, 21:44
Postat de cainelup pe 27 Februarie 2020, 09:09

Ala e clar ca se pricepe la toate, nu inteleg de ce nu e uns in functia de Dumnezeu. Acum pe bune, voua nu vi se pare ca are dese momente de delir ?

are NUMAI momente de delir. Este un mediocru care vorbeste mult fara sa spuna vreodata ceva.

cainelup  •  27 Februarie 2020, 09:09

Ala e clar ca se pricepe la toate, nu inteleg de ce nu e uns in functia de Dumnezeu. Acum pe bune, voua nu vi se pare ca are dese momente de delir ?

Gigi Manastur  •  27 Februarie 2020, 06:04

Gigi Manastur • 27 Februarie 2020, 06:00 ÎMI PLACE RESPECT RAPORTEAZĂ RĂSPUNDE tu presa esti ai calitati si defecte multe. o stire gresita poate crea multe victime. si daca revine cu corectura de rigoare stricaciunea s-a produs si asa va ramine. este stiut aceasta smeccherie dar nu de toti. eu va intreb dece presa nu prezinta corect pe acest homuncul care nu face decit sa ne spuna ce au spus altii. dintr-un mim necunoscut a ajuns filozoful tarii . foarte bine dar in spatele nationalismului sau desantat se ascunde o colaborare cu securitatea recunoscuta tirziu dupa ce cnsas-ul a dat in vvileag si ep el si pe tiriac titi ionescu si pe besoiu sau albulescu etc. nici pina in ziua de azi nu stim daca maieste racolat sau nu. a inceputa aceasta activitate inca de la 15 ani. pe cine a turnat nu stim. dar a turnat. si putea sa o spuna in vreo 20 de ani si mai bine si nu a facut-o. este in cirdasia celor din grupul de la roma. cu isaresci cu multi alti masoni cu calin stefanescu etc. toti cu state vechi la secu. prezentati-l sau cel putin informati-va. cel putin ceausescu nu a turnat. ceausescu era dusman pe fata nu fatarnic ca acesti eroi de mucava . imi este rusine de nerusinea lui. si spun asta din nou pe cind eroii patriei , patrioti adevarati inca zac la index prin cimitire uitate si morminte cenzurate . citi stiu de vulcanescu , culianu, ionescu , cioran si steinhardt? gyr , gafencu? nu stiu. azi la moda sint cei acre au ridicat servilismul, minciuna, tupeul , ar

bigbolo  •  26 Februarie 2020, 22:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează