DIVERSE  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Suma uriașă pe care a investit-o Ioan Andone într-un restaurant celebru în care a cinat Nicolae Ceaușescu

Miercuri, 19 Februarie, 20:00

Ioan Andone, în prezent director tehnic la FC Voluntari, are mai multe afaceri. Una dintre ele la Hunedoara, acolo unde a cumpărat în urmă cu ani buni un restaurant celebru. Acesta a povestit totul la "Prietenii lui Ovidiu".

Este vorba de Restaurantul Corvinul, loc celebru de la începutul anilor '60 după ce Nikita Hrușciov (Fostul Secretar General al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice), Gheorghe Gheorghiu-Dej și Nicolae Ceaușescu au cinat aici.

"Am cumpărat un restaurant în Hunedoara după ce-am câștigat campionatul cu CFR Cluj, în 2008. Am participat la o licitație pentru că era o clădire istorică. E fostul restaurant Corvinul! E un complex inaugurat de Gheorghe Gheorghiu-Dej. Era un complex frumos cu berărie, restaurant, cofetărie. A fost un lucru sentimental, nu pentru bani. Acolo au cinat Nikita Hrușciov și Nicolae Ceaușescu", a dezvăluit Andone la "Prietenii lui Ovidiu".

Afacerea l-a costat aproape un milion de euro: "L-am cumpărat cu 400.000 de euro, iar renovarea m-a mai constat încă 500.000 de euro. Acum funcționează doar la evenimente. Nunți, botezuri, evenimente mari, întâlniri. Dacă vrei o ciorbă nu e deschis. E o investiție care îți aduce bani doar în funcție de numărul de evenimente. Am mai construit blocuri, am mai avut la Hunedoara un motel. Nu mi-a plăcut niciodată să trăiesc doar din fotbal. Am făcut afaceri toată viața mea".

Și Ilie Dumitrescu a intrat în afaceri

Fostul internațional Ilie Dumitrescu, 50 de ani, și-a transformat una dintre locațiile din centrul Bucureștiului într-un salon luxos de evenimente, unde poate primi aproximativ 200 de persoane. "Am încercat să aduc aerul, eleganța și rafinamentul metropolei londoneze la București. Și l-am adus la kilometrul zero al Capitalei! Este un concept diferit, fără bufet suedez. Organizăm evenimente într-un cadru inedit. O locație exclusivistă, după felul în care am aranjat-o. Intră cam 200 de persoane, se vor face nunți, botezuri și luăm în calcul și alte evenimente private!", a povestit Dumitrescu la "Prietenii lui Ovidiu".

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU IOAN ANDONECâștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (7)

Zanogeanu Ion  •  20 Februarie 2020, 21:36

Afaceri tip ROMANICA!Inafara, e vopsit gardul..! Decat fotbal mituit,mai bine in afaceri...,masluit!

ray51  •  20 Februarie 2020, 19:18

Cand fotbalul a devenit o amintire, evenimentele festive sunt mai banoase decat 2 antrenamente pe zi!

cpt.ahab  •  20 Februarie 2020, 18:40

Aha. Soție inginer constructor, ea fiind cea care se ocupă de afaceri. Hm! În loc să-și găsească vreuna de prin "Bamboo", o botoxată tocătoare de bani! Diferență de gândire față de capsomanii de acum...

Vezi toate comentariile (7 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1