GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Zi plină pentru Mititelu » Patronul Craiovei a avut două întîlniri decisive pentru viitorul echipei

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2013 20:50

Chiar dacă nu a mai susţinut conferinţa de presă, patronul Universităţii Craiova a lucrat din greu la viitorul echipei. Adrian Mititelu a avut astăzi două întîlniri decisive pentru viitorul echipei.

În jurul orei 15:00, Mititelu a discutat la sediul clubului cu Marcel Popescu, pentru ca acesta să devină noul preşedinte al Universităţii Craiova. Peste doar două ore, patronul Craiovei s-a întîlnit cu Nicolo Napoli pentru a pune la punct ultimele detalii.

Sursele Gazetei Sporturilor susţin că Adrian Mititelu a ajuns la un numitor comun cu Marcel Popescu, dar şi cu Nicolo Napoli, care ar urma să devină antrenorul noii echipe a Universităţii Craiova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
stresul_tau
stresul_tau  •  13 Iunie 2013, 18:55

://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oOXOj2fzXa8

stresul_tau
stresul_tau  •  13 Iunie 2013, 18:52
Postat de inima_de_caine pe 13 Iunie 2013, 00:18

Mititelu e "patronul" unui nume, al unei societăţi ce administrează un club fără echipă! Ar trebui ca adevăraţii oamenii de fotbal de la noi să-i întoarcă spatele acestui individ infect care, crezând că poate fi şmecher cu şmecherii, a sfârşit prin a duce în moarte clinică pe "campioana unei mari iubiri"!

deja toti oamenii i-au intors spatele.....pt ca stiu cu cine au de a face.e singur legat cu lanturi de brandul stiintei si nu vrea cu niciun pret sa-i dea drumul.poate nu ai auzit;..dar stiintza e a copiilor lui , cu limba de moarte ,sa n-o dea.daca el nu va castiga procesele cu FRF......vor castiga copiii lui.....etc. pana atunci.....stiintza doarme linistita...pt ca muicelu veghaza la distrugerea ei.

plesan
plesan  •  13 Iunie 2013, 11:10

o sa fie greu ..cel putin 2 ani o sa stea in Liga 2..dupa slabe sanse sa se mentina 1 an in Liga 1..asta doar dak investeste in echipa,probabil ar reusi ceva..dar dak aduci liber de contract..nu poti sa ai soarta decat ca a celor de a Severin :P

Vezi toate comentariile (13)
Comentează