DIVERSE  ·  CORONAVIRUS

Experiment GSP » A dispărut traficul din București! În plină pandemie, rute infernale sunt parcurse în timpi-record

Traficul din București a scăzut dramatic de când pandemia de coronavirus îi obligă pe mulți dintre locuitorii Capitalei să lucreze de acasă.
Traficul din București a scăzut dramatic de când pandemia de coronavirus îi obligă pe mulți dintre locuitorii Capitalei să lucreze de acasă.

Articol de — , Vineri, 03 Aprilie, 17:57

COVID-19. Traficul din București a scăzut dramatic de când pandemia de coronavirus îi obligă pe mulți dintre locuitorii Capitalei să lucreze de acasă. 

Astfel, distanțe care înainte necesitau un timp considerabil au ajuns să fie parcurse acum în intervale-record. E, probabil, singura parte pozitivă a acestei perioade de incertitudine globală. 

Zone infernale din București, care provocau în mod obișnuit stres și ambuteiaje, sunt parcurse acum, chiar și-n timpul săptămânii, în ritm de week-end sau sărbători. 

Stadion Dinamo - A1, sub 15 minute

E și cazul experimentului de față. Joi seara, la ora 19:00 (una de vârf, nu-i așa?), reporterul GSP.ro a pornit din fața stadionului Dinamo, din șoseaua Ștefan cel Mare, cu destinația ultimei stații de carburant de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Adică fix înaintea Autostrăzii București-Pitești. 

Timpul înregistrat e unul remarcabil: puțin sub 15 minute pentru o călătorie de 11 kilometri care, în mod uzual, necesită minimum 40-45 de minute. Asta dacă ești norocos. 

Fără câteva semafoare „ostile”, timpul de deplasare ar fi putut fi mult mai mic.

  • Traseu: Ștefan cel Mare - Calea Victoriei - Pasajul Basarab - Bd. Vasile Milea, Bd. Iuliu Maniu

Experiment Libertatea: Berceni - Pipera, în 30 de minute

Zilele trecute, Libertatea a realizat un experiment asemănător. Reporterii au parcurs dimineața, la ora 08:00, traseul de 22 de kilometri Berceni - Pipera în doar o jumătate de oră, timp imposibil de scos într-o zi normală.

Citește și alte știri despre coronavirus:Era închis nevinovat, în timp ce adevăratul criminal a rămas liber și a continuat să ucidă. De ce a recunoscut că a violat și ucis o fetiță de 13 ani, 20 de ani a stat în pușcărie

Libertatea

Comentarii (14)

samertx  •  05 Aprilie 2020, 00:53

Dacă te enervezi puțin, poți să decolezi.:))

Ionut Moscu  •  03 Aprilie 2020, 23:02

Nu erau cu declaratia pe proprie răspundere, pentru ca băieții munceau... Ziariști...Nu, serios, voi de ce nu stați acasă? Pe cine interesează cât ați făcut din Berceni in Pipera pe timp de pandemie? Cum e asta un experiment? La ce ajuta si pe cine?

el_dragon  •  03 Aprilie 2020, 21:42

Adica noi stam in casa iar voi va plimbati pe strazi fara motiv !!! Rugam jandarmeria sa-si faca datoria !!!

Vezi toate comentariile (14 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1