GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARIURI SPORTIVE

VIDEO. Experiment GSP: 5 minute pentru un bilet » Cum scapă pariorii de restricțiile din București

Înmulțirea cazurilor de coronavirus din București a dus din 20 octombrie la noi decizii drastice în Capitală, iar acestea afectează și casele de pariuri.
Înmulțirea cazurilor de coronavirus din București a dus din 20 octombrie la noi decizii drastice în Capitală, iar acestea afectează și casele de pariuri.

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 18:10 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 18:56

Înmulțirea cazurilor de coronavirus din București a dus din 20 octombrie la noi decizii drastice în Capitală, iar acestea afectează și casele de pariuri. Cum procedează acum cei obișnuiți sa parieze offline in Bucuresti? Unii au găsit soluția: merg in Ilfov!

Capitala a intrat în scenariul roșu, după ce rata de infectare cu noul coronavirus a depășit pragul critic. 

VIDEO. Experiment GSP » Cum scapă  pariorii de restricțiile din București

Ilfov da, București ba

Consiliul Municipal pentru Situații de Urgență a luat mai multe măsuri pentru a opri răspândirea virusului, așa că agențiile terestre sunt închise în București. Nu și în Ilfov. Așa că avem parte de o situație inedită.

5 minute de pe Olteniței până în Popești

Mulți dintre amatorii de pariuri din București merg în Ilfov pentru a putea paria în agenție. Gazeta a refăcut drumul pe care un parior din Sectorul 4 îl are de parcurs pentru a juca. Iar un locuitor de pe Șoseaua Olteniței nu are de parcurs mai mult de 5 minute cu mașina până la cea mai apropiată agenție: 

„Vin din Apărătorii Patriei. Nu mă bag să joc online că... E mai ușor să vin aici să pariez când vreau”, ne-a zis unul dintre clienți.

Online, o variantă mai sigură

Cele mai multe case de pariuri își îndeamnă clienții să parieze online, majoritatea având această facilitate (site sau aplicație). Totuși, sunt destui pariori care prefera experiența offline, cea din agenții. Așa că în weekend-uri, atunci când oferta pentru pariurile sportive e mai generoasă, sucursalele din Ilfov devin foarte traficate.

Evoluția caselor de pariuri în România 

Numărul casele de pariuri împânzesc România pe zi ce trece! Aproape în fiecare săptămână apar noi agenții pe teritoriul țării, iar numărul celor care joacă de la 2 lei la sute bune este într-o continuă creștere. In 1996, în România exista o singură casă de pariuri, iar în 2001, doar 67 de agenții. Apoi a urmat un boom, iar în 2014 erau înregistrate 3.700 de case de pariuri. Numărul lor a început să crească de la lună la lună, iar în prezent în țara noastră sunt aproximativ 14.000 de sucursale pe tot teritoriul!

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Ion Țiriac, noi declarații bombă despre vaccinul rusesc: „Toți «ha, ha, ha», «hi, hi, hi»! Dar dacă rămânem fără «papa»?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
robotzel
robotzel  •  05 Noiembrie 2020, 08:21
Postat de persanu pe 03 Noiembrie 2020, 18:42

Vai , ce articol , demn de un jurnalist foarte bun :)))))))))) Cine va da de mancare ma ? :))))))))))))))))

Așa este romanul inovativ in a încălca regulile și riscând sănătatea multora deși are alternative.

persanu
persanu  •  03 Noiembrie 2020, 18:42

Vai , ce articol , demn de un jurnalist foarte bun :)))))))))) Cine va da de mancare ma ? :))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează