GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARTĂ

Expoziție de suflet cu lucrările regretatei soții a lui Cornel Țălnar » Când are loc evenimentul

Cornel Țălnar, alături de regretata Georgeta Țălnar, trecută în neființă în urmă cu doi ani
Cornel Țălnar, alături de regretata Georgeta Țălnar, trecută în neființă în urmă cu doi ani

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 16:34

Începând de vineri, la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov va fi deschisă expoziția de pictură și grafică a artistei Georgeta Țălnar, plecată dintre noi în urmă cu aproape doi ani.

Expoziția, al cărei vernisaj va avea loc la ora 13.00, este una cu vânzare și promite a fi o explozie de culoare, în care artista albaiuliancă a lăsat în urmă „Culorile sufletului său”.

O expoziție de suflet, emoție, mister, în care fiecare lucrare ascunde o poveste. Vor fi expuse aproximativ 80 de litografii ale celei care a fost soția antrenorului Cornel Țălnar: tablouri cu animale, peisaje, natură statică, portrete, autoportrete, scene gen și o icoană pe sticlă.

De altfel, lucrările artistei, peste 500 găsite de familie în momentul de față, sunt cuprinse într-un catalog. Tablourile artistei sunt lucrate în acuarelă, ulei, cărbune, creion, pix, dar și in cea mai inovatoare tehnică, în cafea.

Talentul său a fost apreciat și de președintele Federației Mondiale de Artă Zervas Art Clubs, care a invitat-o pe Georgeta Țălnar la Simpozionul International de Artă din Grecia, la Salonic, sub egida UNESCO.

„Viața este minunată, indiferent ce obstacole ne apar în cale! Nu duci cu tine decât ceea ce dăruiești!” a fost motto-ul artistei, a cărei familie așteaptă iubitorii de frumos la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov, începând din 21 decembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează