DIVERSE  ·  BULLYING

Familia lui Quaden Bayles, băiatul de 9 ani devenit victimă a bullying-ului, a refuzat 470.000 de dolari! Care e motivul

FOTO: sbs.com.au
FOTO: sbs.com.au

Joi, 27 Februarie, 17:40

Povestea lui Quaden Bayles, băiatul în vârstă de 9 ani din Australia care suferă de nanism și e o victimă a bullying-ului, a sensibilizat întreaga lume.

O asociație caritabilă a reușit să strângă suma de 470.000 de dolari pentru ca băiatul să își îndeplinească visul, acela de a merge la Disneyland. Familia lui Quaden a refuzat suma și a direcționat-o către o organizație care luptă împotriva marginalizării oamenilor care suferă de nanism.

 Mundanara Bayles, mătușa puștiului, a povestit motivul din spatele refuzului: „Era minunat pentru el, dar sora mea a vrut să ne întoarcem către adevărata problemă. Câte sinucideri se întâmplă anual din cauza agresiunilor și discriminării? Trebuie să rămânem uniți în această luptă!”.

Vezi și:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (4)

rocky2  •  27 Februarie 2020, 21:49

Nu prea mai gasesti oameni seriosi. Cine ar refuza o asemena suma? Mai ales ca se pare ca acest copil este crescut de o mamă singură...

calicon  •  27 Februarie 2020, 21:01

Asta da adevărată lupta ,dar ce se va întâmpla când copilul va creste si va afla ca putea sa meargă la Disneyland? In orice caz felicitari familiei pentru decizie.

Ungureanu Ionut  •  27 Februarie 2020, 20:03

Emoționant...

Vezi toate comentariile (4 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1