GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JUNIORI

FC Porto si West Bromwich s-au inscris la Brasov Junior's Cup!

Academia Hagi (in albastru, aici in meciul cu DimSoft 1-4, la Cupa ProLuceafarul de la Buftea) s-a inscris la Brasov Cup la 6 categorii de virsta! +2   FOTO
Academia Hagi (in albastru, aici in meciul cu DimSoft 1-4, la Cupa ProLuceafarul de la Buftea) s-a inscris la Brasov Cup la 6 categorii de virsta!

Articol de - Publicat joi, 12 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 iulie 2012 09:10

Intre 9 si 14 august, Brasovul va gazdui una dintre cele mai tari competitii de juniori din Romania: Brasov Junior's Cup. Pana acum s-au inscris in total 156 echipe din 6 tari (Romania, Portugalia, Anglia, Bulgaria, Ukraina, Moldova) printre care intilnim nume celebre, ca FC Porto si West Bromwich Albion, ambele la U 14, englezii avind o trupa si la U15. La U14 pare in acest moment cea mai mare concurenta, cu 21 de combatante pe tablou, dar inscrierea este in plina desfasurare (amanunte aici).

Nici echipele de top romanesti nu lispsesc, Academia Hagi urmind a fi prezenta la mai multe categorii de virsta, la fel FC Vaslui, Steaua, Sportul, Dinamo, Eliade, Atletico Arad sau DimSoft Bucuresti, ultimele doua recent participante la turneul Spain Trophy de la Barcelona (locul 2 - Atletico Arad la U17 si locul 3 Dimsoft la U11).

Scurt istoric al competitiei!

Prima editie a  a avut loc intre 17-21 August 2009. Au fost prezente 50 de echipe inscrise pe 3 categorii de varsta care s-au duelat pe parcurusul a patru zile de competitie pe 5 stadioane cu gazon natural din Brasov.

A doua editie a avut loc intre 9-14 August 2010. Au fost prezente 163 de echipe din 5 tari (Romania, Anglia, Spania, Bulgaria, Rep.Moldova) si 35 de judete inscrise pe 8 categorii de varsta.

A treia editie a avut loc intre 9-14 August 2011 si a avut si ea parte de un real succes. Au fost prezente 220 de echipe din 6 tari (Romania, Portugalia, Lituania, Estonia, Bulgaria, Rep.Moldova) si 38 de judete care s-au duelat pentru premiile puse in joc la cele 9 categorii de varsta.

Mai multe pe www.brasovcup.ro

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează