GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMUNICAT

FCM Tîrgu Mureş se delimitează de Ţerbea, cel acuzat de DNA pentru dare de mită în cazul Avram

Ţerbea şi Avram au fost săltaţi ieri de DNA
Ţerbea şi Avram au fost săltaţi ieri de DNA

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 21:09

FCM Tîrgu Mureş reacţionează oficial în urma arestării lui Sorin Ţerbea şi a lui Vasile Avram,delimitîndu-se de cel care, susţin procurorii DNA, i-a oferit mită şefului CCA.

"Domnul Sorin Ţerbea nu are nici o calitate oficială în cadrul clubului Fotbal Club Municipal Tîrgu-Mureş, respectiv – nu a fost şi nu este nici acţionar, nici membru al consiliului de administraţie şi nici reprezentant oficial."

Iată comunicatul, în întregime! Acesta este semnat deTatar Bela, director General şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie la FCM Tîrgu Mureş.

"Fotbal Club Municipal Tîrgu-Mureş respinge cu fermitatea orice insinuare sau orice acuzaţie la adresa onestităţii şi corectitudinii cu care echipa şi-a jucat şi apărat şansele în toate meciurile disputate.

Conducerea Fotbal Club Municipal Tîrgu-Mureş îşi exprimă încrederea în justiţia română şi îşi afirmă încă o dată răspicat disponibilitatea de a colabora sub toate formele pentru clarificarea oricăror suspiciuni sau neclarităţi din această anchetă.

Referitor la meciul de fotbal F.C.M. Tîrgu-Mureş – Universitatea Cluj din 21 mai 2011 - din cadrul etapei a 34-a a Ligii I de fotbal, unde supervizor al partidei a fost domnul Avram Vasile şi brigada de arbitri a avut următoarea componenţă Andrei Chivulete (central) - Ioan Onicaş, Dorin Mudura (asistenţi) - Florin Ghimbăşan (rezervă) menţionăm că partida a fost disputată pe teren propriu şi a fost pierdută cu scorul de 0-2, iar în minutul 52, jucătorul Bruno Fernandes a fost eliminat de arbitrul Andrei Chivulete pentru un fault asupra lui Machado din poziţie de ultim apărător.

După toate acestea, dacă cineva crede că acesta a fost un tratament care a favorizat FCM Tîrgu-Mureş se înşală.

Referitor la comunicatul Nr. 575/8/3 din 25 septembrie 2011, al DNA unde se arată că o presupusă sumă de bani a fost dată – citez „în scopul delegării unor arbitri agreaţi de echipa de fotbal din Tîrgu-Mureş, la jocurile ediţiei de campionat 2011-2012.” Aş dori să ne reamintim împreună meciurile din acest campionat şi scorurile înregistrate:

Etapa 01 - deplasare - Dinamo Bucureşti – FCM Tîrgu-Mureş scor 1-0 1 cartonaş roşu şi 3 cartonaşe galbene - meci pierdut

Etapa 02 – acasă - FCM Tîrgu-Mureş - CFR Cluj scor 0-2 1 cartonaş roşu şi 3 cartonaşe galbene - meci pierdut

Etapa 03 – deplasare - Voinţa Sibiu – FCM Tîrgu-Mureş scor 1-1 1 penalti pentru adversari şi 3 cartonaşe galbene - meci egal

Etapa 04 – acasă - FCM Tîrgu-Mureş -Dacia Mioveni 2-0 2 cartonaşe galbene – meci câştigat

Etapa 05 – deplasare - Steaua Bucureşti - FCM Tîrgu-Mureş 2-0 1 penalti pentru adversari - 1 cartonaş roşu – 4 cartonaşe galbene – meci pierdut

Etapa 6 – acasă - FCM Tîrgu-Mureş - Astra Ploiesti 2-2 4 cartonaşe galbene – meci egal – clubul este amendat pentru proteste ale suporterilor împotriva arbitrajului considerat vicios cu suma de 15.000 lei.

Etapa 7 – acasă - Tîrgu-Mureş - Universtitatea Cluj 1-1 3 cartonaşe galbene – meci egal

Şi o ultimă precizare – Domnul Sorin Ţerbea nu are nici o calitate oficială în cadrul clubului Fotbal Club Municipal Tîrgu-Mureş, respectiv – nu a fost şi nu este nici acţionar, nici membru al consiliului de administraţie şi nici reprezentant oficial.

Faţă de cele prezentate anterior, în cazul în care terţe persoane continuă acţiunea de denigrare a Fotbal Club Municipal Tîrgu-Mureş, cu efecte negative asupra imaginii şi performanţei sportive, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanţelor de judecată."

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
floring
floring  •  25 Septembrie 2011, 23:46
Postat de emilutz-paraipan pe 25 Septembrie 2011, 23:20

bai feciori !!! pentru noi chiar conteaza onoarea...nu trebuia sa vina DNA-ul sa ne spuna ce personaje colcaie si pe la noi prin ograda ... ii cunoastem si ii dispretuim dar ne place si fotbalul iar taxa de protectie ei au cerut-o nu sa ne ajute ci sa nu ne mai macelereasca !!! Targu Mures ... hahahahaha ... ati gasit coruptii Romaniei !!!

nu cred ca s-a referit cineva la voi, suporterii, ci la cei din conducerea clubului sau apropiatii care au facut asa ceva, multi conducatori de cluburi sau cei care conduc frf. lpf nu cred ca au auzit vreodata de cuvantul asta, onoare, probabil ca se intreaba ce draqu e ala

emilutz-paraipan
emilutz-paraipan  •  25 Septembrie 2011, 23:40
Postat de kily pe 25 Septembrie 2011, 23:31

Arbitrajul lui Deaconu spune totul despre acest caz.

mai terminatzi-va bai cu penaltiurile alea inventate ...va roade tare de tot .. ati avut 5 ocazii clare sa inchideti meciu, , inclusiv ajutor de la Deaconu si acuma plangeti ca va furam cu egalare in minutul 94 ???? - nu meritam sa castigam dar nici voi

kily
kily  •  25 Septembrie 2011, 23:31

Arbitrajul lui Deaconu spune totul despre acest caz.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close