GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LIGA ELITELOR

FCSB - CSA Steaua 3-3 // VIDEO Remiză în Liga Elitelor + Ironii între fani: „FCSB TV are onoarea de a transmite pentru prima dată un meci al Stelei”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 14:01

FCSB și CSA Steaua au terminat la egalitate partida din Liga Elitelor U19, scor 3-3. În tur, gazdele de azi s-au impus cu 4-1.

Steaua a început mult mai bine partida și a reușit să înscrie de două ori în prima parte a jocului. După pauză, FCSB și-a revenit și a restabilit egalitatea, 2-2.

Steaua a marcat din nou și a preluat conducerea, 3-2, însă pe final FCSB a stabilit scorul final, 3-3.

FCSB are o echipă ceva mai slabă decât în sezonul trecut al Ligii Elitelor. Robert Ion, Ovidiu Horșia și Cristian Dumitru, toți eligibili pentru această competiție, sunt împrumutați la Academica Clinceni. Tudor Moldovan, și el om de bază sezonul trecut la FCSB U19, e la Farul, la fel ca Daniel Toma și Emilian Pacionel. Pe lângă cei 6, FCSB l-ar mai fi putut folosi pe Ianis Stoica, dar el joacă acum la Dunărea Călărași.

FCSB și CSA Steaua sunt vecine de clasament. Primii sunt pe 5, cu 17 puncte, iar „militarii” vin pe 6, cu 12 puncte. Clasamentul e condus de Dinamo, cu 28 de puncte, urmată de Viitorul, cu 25. Constăţenii au bătut 14-0 LPS Galaţi, iar „câinii” au câștigat cu 3-0 cu Csikszereda II. 

Ironii pe chat și Facebook

Meciul de azi a fost un nou prilej pentru cele două părți, despărțite din cauza scandalului pentru marcă și nume, să se contreze. Pe chatul canalului de Youtube al lui FCSB, suporterii s-au contrat verbal serios. 

De asemenea, pe contul de Facebook al Asociației Steliștilor 1947 (susținători ai formației de Liga a 4-a) a apărut o postare ironică la adresa FCSB-ului. 

„FC FCSB TV are onoarea de a transmite pentru prima dată, în direct, un meci al Stelei”, este mesajul ce a însoțit link-ul pentru ca fanii să poată urmări meciul online.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
2218879174817541
Valente Farm  •  10 Martie 2019, 23:43

Off topic: Intrebare pentru radactorii acestui site: De ce cand joaca sectia de fotbal a CSA-ului ii porecliti "Steaua Armatei" sau ii numiti sec "CSA", iar cand joaca sectia de handbal (al aceluiasi CSA) folositi numele "Steaua" ? https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/steaua-dinamo-26-25-video-foto-steaua-e-in-finala-cupei-romaniei-dupa-un-final-nebun-contra-lui-dinamo-incidente-socante-inainte-de-meci-ultrasii-s-au-batut-cu-jandarmii-galeriile-au-fost-evacuate-561910.html

stoichkov10
stoichkov10  •  10 Martie 2019, 22:35
Postat de Anton Pan pe 10 Martie 2019, 22:01

Încă unul dintre sectanții talpanisti, atârnați pe lângă aberația sovietoida Cazarma Stalinistă a Armatei, invocând pomana de la stat, fotbal militarizat, echipa departamentala si stadion-unitate militară, adică exact ca in fosta URSS și actuala Coree de Nord. Atât ii duce căpșorul lor fără materie cenușie și cu prea multă materie kaki!

Du-te kaki la culcare. Maine ai rapoarte de scris, Pantzuru

104343947122875
Anton Pan  •  10 Martie 2019, 22:01
Postat de lucghencea pe 10 Martie 2019, 21:43

Felicitari STEAUA Bucuresti ! Data viitoare poate reusim sa batem si echipa de la periferie de Ilfov chiar pe terenul acelora . Succes Stelistii nostri si asta si cu alte echipe din competitie nu doar cu fecefcsb-istii .

Încă unul dintre sectanții talpanisti, atârnați pe lângă aberația sovietoida Cazarma Stalinistă a Armatei, invocând pomana de la stat, fotbal militarizat, echipa departamentala si stadion-unitate militară, adică exact ca in fosta URSS și actuala Coree de Nord. Atât ii duce căpșorul lor fără materie cenușie și cu prea multă materie kaki!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează