GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Femeie de succes! » Fosta soţie a lui Cristi Borcea a fost premiată de parlamentul italian

Mihaela Borcea
Mihaela Borcea

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 19:15

Fosta soţie a acţionarului dinamovist, Cristi Borcea, Mihaela, a fost premiată de parlamentul italian pentru acţiunile umanitare în care s-a implicat pentru combatarea obezităţii.

Fosta doamnă Borcea a fost prezentă în Italia la un congres special unde a fost premiată de reprezentanţii parlamentului.

"Nu ştiam că voi primi şi un premiu. Am fost foarte emoţionată să vorbesc în faţa atîtor oameni importanţi", a declarat Mihaela Borcea la Kanal D.

Mihaela nu e la prima astfel de iniţiativă. Ea s-a mai implicat de-a lungul timpului şi în alte acţiuni caritabile, printre care cea mai de succes a fost gala "Suflet lîngă suflet".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează