GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII

Fostul căpitan al lui Dinamo spune că și-a dat demisia din cauza soției: „Nu voiam să-mi bat joc de imaginea clubului”

Margarita Peychinska, soția lui Florentin Petre +6   FOTO
Margarita Peychinska, soția lui Florentin Petre

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 18:15 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 18:41

Florentin Petre (47 de ani), fost internațional român și ex-căpitan al lui Dinamo, a declarat că și-a dat demisia din postura de antrenor al Ceahlăului în urma acuzațiilor soției la adresa lui.

Florentin Petre și Margarita Peychinska sunt în proces de divorț, iar Miss Playboy Bulgaria 2002 a lansat mai multe atacuri la adresa antrenorului, pe care l-a acuzat de infidelitate. Petre a dezvăluit că tocmai din acest motiv a preferat să-și dea demisia de la Ceahlăul în noiembrie 2022.

+2 FOTO

Florentin Petre spune că și-a dat demisia de la Ceahlăul din cauza soției

„Acum sunt într-un moment extraordinar de bun și sunt fericit. Declarațiile soției mi-au afectat foarte mult randamentul pe care-l dădeam la Piatra Neamț. În momentul în care-ți vin lucruri de-astea, e normal să te gândești că poți să dai rateuri. 

Și, decât să încurc sau să fac vreo greșeală, am zis să mă dau la o parte și să-i las pe alții. I-am lăsat pe locul 3. Nu voiam să stric imaginea clubului, să-mi bat joc de oamenii care investesc bani acolo. 

Au mai fost și alte probleme, dar minore. Sunt niște lucruri care mi-au făcut mult rău. E foarte, foarte urât să-ți speli rufele în public”, a declarat Florentin Petre la podcastul „Tare de tot”.

Margarita Peychinska l-a acuzat de infidelitate pe Florentin Petre

„Mă doare sufletul și acum… În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. Deci în minutul acela, când eu nășteam! Vorbea cu amanta, care era sora unui coleg al lui Patrick (n.r. - băiatul cel mare al lui Florentin Petre din prima căsătorie).

Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat. Acest om și-a bătut joc de mine 16 ani, de când suntem împreună, nu s-a oprit niciodată. La cât am suferit, mă crezi că am ajuns la 44 de kilograme? Mi-a zis că el vrea să fie fericit. I-am spus că fericirea nu se clădește pe nefericirea altuia. 

Și el îmi zice: «Păi, ce? Suferi doar tu, important este să fiu eu fericit». Cu siguranță vom divorța! Cale de întoarcere nu mai există. Nici el nu vrea, nici eu nu pot să dau înapoi. Nu mă așteptam vreodată să se comporte în acest hal cu mine. A ajuns totul foarte urât între noi. Am ajuns dușmani. Mi-a spus că dacă vorbesc cu voi, a doua zi mergem la notar să semnăm divorțul. 

I-am spus că semnez doar dacă îmi convine și mie. Și atunci mi-a zis că mă va chema judecătorul!”, a declarat Margarita, conform cancan.ro, în noiembrie 2022.

Vezi și:

Mbappe, petrecere alături de Kim Kardashian » De ce s-au inflamat fanii: „Pleacă de lângă el!”
PETRECERE
Mbappe, petrecere alături de Kim Kardashian » De ce s-au inflamat fanii: „Pleacă de lângă el!”
Paula Badosa, dezvăluiri picante din relația cu Tsitsipas » Iberica a avut un vis plin de pasiune: „Era un moment foarte romantic...”
DEZVĂLUIRI
Paula Badosa, dezvăluiri picante din relația cu Tsitsipas » Iberica a avut un vis plin de pasiune: „Era un moment foarte romantic...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bozo76
bozo76  •  07 Iulie 2023, 06:03

Mi-a placut atitudinea. 16 ani. O groaza.

creeperno534
creeperno534  •  06 Iulie 2023, 22:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alinneag
alinneag  •  06 Iulie 2023, 22:01
Postat de gicab pe 06 Iulie 2023, 19:06

Nu cumva este o greșeală când ați scris ca femeia asta este miss playboy?

Miss Playboy Bulgaria, atenție la detalii ????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează