GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AREST

Florian Walter, arestat preventiv!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 11:59

Florian Walter a fost arestat preventiv, informează Agerpres.  Omul de afaceri a fost dus azi-dimineață la Tribunalul Prahova, unde i-a fost reconfirmat mandatul de arestare. Conform avocatului lui Walter, acesta va contesta decizia.

update 13:10

Omul de afaceri Florian Walter, acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani, a fost adus azi la Tribunalul Prahova, pentru reconfirmarea mandatului de arestare emis în mai 2015.

Acesta a refuzat să dea vreo declarație, anunță Mediafax. Sursa citată susține că acesta va fi reprezentat și de soția sa, avocat.

Florian Walter a fost adus, sâmbătă seară, sub escortă, în România, din Emiratele Arabe Unite. Aeronava în care se afla omul de afaceri a aterizat pe aeroportul Otopeni în jurul orei 21.45.

Omul de afaceri fusese arestat în Emiratele Arabe la solicitarea autorităților române și apoi s-au început procedurile de extrădare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
131905673832831
Maria Banu  •  07 Martie 2016, 08:17

Ati vazut cum scapa baietii destepti la noi de puscarie? Cu medierea, de necrezut. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

benaflek
benaflek  •  06 Martie 2016, 17:59

uite l ba baiatule cum arata unul care a reusit in viata.asta era unul care se chinuia sa ia 5 ul de rigoare la scoala.dar tupeul e full

896192067117678
Nello Milano  •  06 Martie 2016, 15:34

De ce va mirati ca un alt apropiat al *** cu palat e arestat ? *** ( precum o demonstreaza si numele sau Albanez ) e cel mai mare praduitor din toata Romania a dat pe goarna interlopi , oameni din fotbal , neamuri ( vezi *** si verii sai fratii *** ) politicieni , prieteni de chiolhanuri , oameni de afaceri si mai nou politicieni gen Paun si cufuritul ala de *** cu scripca Madalin voicu escrocul . Asa ca orientativa un pic carui *** va ploconiti ( *** ) !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează