GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Fosta soţie a lui Ashley Cole are propria grădină de flori. Viitorul adversar al Stelei o avea, acum, regrete?!

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 17:46

Cheryl Cole, 30 de ani, fosta soţie a fundaşului stînga de la Chelsea Londra, Ashley Cole, şi-a tatuat zilele trecute un buchet imens de trandafiri, florile sale preferate, cum a dezvăluit cîntăreaţa extrem de apreciată în Anglia.

Doar că este un desen pe piele mai extravagant, nu neapărat prin proporţiile sale, ci, mai ales, prin locaţia aleasă de Cheryl de a-l expune. Mai exact pe întreg posteriorul.
Presa britanică a savurat din plin pozele postate de fosta nevastă a viitorului adversar al Stelei.

Ashley a evitat să facă vreo remarcă, cei doi despărţindu-se, oficial, în urmă cu trei ani, după ce apărătorul "naţionalei" Angliei şi-a înşelat, în mai multe rînduri, consoarta.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  31 August 2013, 13:33

articol din sport !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close