GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TEQBALL

Foștii internaționali iau lecții de teqball de la campioni » Eveniment inedit la București

Foștii internaționali iau lecții de teqball de la campioni » Eveniment inedit la București
Foștii internaționali iau lecții de teqball de la campioni » Eveniment inedit la București

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 20:24 / Actualizat sambata, 29 august 2020 20:26

Campionii mondiali la Teqball se vor întâlni mâine, la ora 12:00, în cadrul unui eveniment ce va conține meciuri demonstrative, atât la dublu, cât și la simplu.

Invitați speciali vor fi la București, la Magic Place Aqua Park, Lázár Zsolt, cel mai titrat jucător de teqball din întreaga lume, precum și Ilyés Szabolcs, și Apor Györgydeák, medaliați cu bronz la diverse campionate internaționale.

După aceste partide demonstrative se pot înscrie la meciuri și persoanele din public prezente la Magic Place Aqua Park. Totodată, la evenimentul ce se desfășoară pe proprietatea lui Cristi Borcea vor fi prezenți foști fotbaliști ai echipei naționale, jucători campioni ai României precum Florin Prunea, Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Ciprian Marica, Adrian Mihalcea, Răzvan Raț, Petre Marin, Narcis Răducan, Daniel Niculae, Florin Răducioiu, Marius Alexe, Giani Kiriță și Cristi Pulhac.

Teqball este sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, la doar 3 ani de la apariție, 2017. Se joacă pe o masă curbată, cu o minge obișnuită de fotbal. La prima vedere pare un sport asemănător cu fotbal-tenisul, doar că se joacă pe o masă curbată. Două detalii importante care fac din acest sport unul extrem de spectaculos. Folosind ideea simplă a unei mese curbate, a fost creat un sport care se poate practica oriunde, oricând și de către oricine, indoor sau outdoor, indiferent de vârstă sau de gen.

VIDEO Prunea și Selymes s-au duelat la teqball

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează