GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FIFA

Fostul mare arbitru Pierluigi Collina, sceptic față de schimbările FIFA: "Ar fi frustrant"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 13:50

Fostul arbitru Pierluigi Collina s-a declarat sceptic privind decizia FIFA de a adopta tehnologia video, prin care unele decizii ale arbitrilor vor fi analizate cu probe video în timpul meciurilor.

"Dacă aș fi arbitru în ziua de azi, ar fi frustrant să fiu judecat pe baza unor imagini la care nu am acces și care nu au nici o legătură cu aptitudinile mele. Infantino a zis că treuie să fim deschiși la dezvoltarea fotbalului și sunt de acord. Vom vedea, vom analiza și apoi vom decide dacă și cum ar putea fi aplicată această tehnologie în situațiile din meci. Obiectivul este acela de a respecta fluiditatea meciului", a declarat Collina pentru Gazzetta dello Sport.

Collina a primit de șase ori consecutiv titlul de "Cel mai bun arbitru al anului" din partea FIFA și a arbitrat finala Cupei Mondiale din 2002, în care Brazilia s-a impus în fața Germaniei, scor 2-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1632261187061002
Ery Maximilian  •  06 Martie 2016, 17:55

Hotilor! In rugby este posibil!? Sunteti niste trisori. Ar trebui sa va simtiti oribil atunci cand stiti ca stiti ca viciati un rezultat. Cand revedeti imagini si echipe pe care le-ati distrus!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează