GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT CARITABIL

„Fotbalul face Bine” » Meci caritabil pe „Arcul de Triumf”, pentru copiii bolnavi de cancer

Stadionul „Arcul de Triumf”/ foto Raed Krishan (GSP)
Stadionul „Arcul de Triumf”/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2022 08:11 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2022 09:51

Azi, de la ora 19:00, pe stadionul „Arcul de Triumf” va avea loc un meci în care vor juca legendele fotbalului românesc. Evenimentul caritabil are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

Pentru evenimentul caritabil se pot cumpăra bilete cu acces la stadion, dar și bilete virtuale, sub formă de donație. Prețul unui tichet este de 20 de lei și poate fi achiziționat de pe site-ul bilete.ro/fotbalul-face-bine.

Fondurile strânse se vor îndrepta către achiziția de aparatură medicală necesară secției de Onco-Hematologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni.

Printre cei prezenți pe teren se vor afla Miodrag Belodedici, Florin Gardoș, Dani Coman sau actorul Mihai Bobonete.

Evenimentul de la Slobozia a generat 22.000 de euro

În septembrie, s-a organizat de asemenea un meci caritabil pentru copiii bolnavi de cancer, la Slobozia. Evenimentul caritabil a generat atunci 22.000 de euro, iar la meci au participat Gică Hagi, Miodrag Belodedici, Lucian Sânmărtean și Helmut Duckadam.

„Sunt niște povești cumplite și cred că uneori noi nu apreciem cu adevărat ceea ce avem. Bogăție mai mare decât sănătatea și familia nu există. Celelalte sunt efemere.

Legat de evenimentul de la Slobozia, s-au cheltuit aproximativ 10.000 de euro și am reușit să generăm 22.000 de euro, iar o fundație din Slobozia va renova de la zero două saloane din secția de Onco-Hematologie Pediatrică din Fundeni”, a declarat Iulian Mihăilă, președintele Ligii Legendelor și organizatorul evenimentului, potrivit Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează