GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ŞI HOŢII SÎNT ATRAŞI DE SPORT ;)

Fotbalul, magnet pentru hoţi! Lazăr s-a trezit cu un spărgător în casă!

Ultima spargere din Ghencea a avut loc marţi
Ultima spargere din Ghencea a avut loc marţi

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 17:59

Dispariţia bagajelor brazilianului Tatu de la stadionul Ghencea este ultima dintr-un şir de spargeri care au avut loc la arena roş-albaştrilor. În august 2010, mai mulţi hoţi au spart 15 birouri de la tribuna oficială a stadionului în căutarea de bani.

Hoţii au acţionat atunci în momentul în care au aflat că Steaua ar fi încasat aproximativ 300.000 de euro după vînzarea biletelor la meciul Steaua - U Craiova (2-1) din sezonul trecut. Nu au găsit nici un ban, dar au vandalizat birourile. "În seiful clubului erau doar hîrtii, nu şi bani!", a anunţat Poliţia la acea vreme. Paza stadionului era asigurată de acceaşi firmă care se ocupă şi acum de securitatea din Ghencea.

În cantonamentul din Austria al trupei lui Levy, şapte stelişti au avut de suferit din cauza hoţilor. Steliştii s-au trezit că din camerele de hotel le-au dispărut constant mai multe sume de bani. Deşi au sesizat poliţia, oamenii legii nu i-au găsit pe făptaşi. În cele din urmă, conducerea stabilimentului unde erau cazaţi Nicoliţă şi compania i-a despăgubit pe stelişti.

Costin Lazăr speriat de hoţi în timp ce Mutu sforăia :)
Şi "tricolorii" au fost atacaţi de hoţi. S-a întîmplat în 2005, la deplasarea echipei naţionale pentru jocul cu Coasta de Fildeş, disputat în Franţa. În noaptea de după joc, un hoţ a intrat în camera în care stăteau Costin Lazăr şi Adrian Mutu. Fostul rapidist a detectat primul prezenţa străinului: "M-am speriat şi l-am trezit pe Mutu şi l-am întrebat dacă-l cunoaşte. Era un negru, care a fugit cînd ne-a auzit vorbind!", a povestit, amuzat, Lazăr. După trei ani, mijlocaşul a mai trecut prin spaima unei spargeri. "Stăteam în casă, cînd am auzit uşa. Cred că omul era inconştient pentru că nici măcar nu şi-a dat seama că sîntem în casă. Doar cînd am ţipat la el a rupt-o la fugă!", a rememorat întîmplarea fotbalistul de 30 de ani.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dtdr
dtdr  •  01 Iulie 2011, 01:22

LA RAPID NU S-A FURAT IN 88 DE ANI, CAT S-A FURAT LA STELUTZA INTR-UN SINGUR AN !

dodescaden
dodescaden  •  30 Iunie 2011, 22:13

banii sunt la safta, oprisan si suedezul banel (el a luat mai putin d'aia ii zice banel)

razvan_fzr
razvan_fzr  •  30 Iunie 2011, 20:13
Postat de boss_imperator pe 30 Iunie 2011, 18:21

nu cumva stiu rapidistii ceva ??? Vad ca preferi sa-i torni !!!

Halal "echipa", se fura intre ei ca-n codru! FC Saracia Mogosoaia! FZR

Vezi toate comentariile (8)
Comentează