GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO 10 arene fermecătoare, 10 unicate în lumea sportului

The Float@Marina Bay este stadionul plutitor din Singapore. Amplasat in mijlocul apelor unui golf, are scheletul din otel si poate sustine 9.000 de oameni. A fost inaugurat in 2007 +9   FOTO
The Float@Marina Bay este stadionul plutitor din Singapore. Amplasat in mijlocul apelor unui golf, are scheletul din otel si poate sustine 9.000 de oameni. A fost inaugurat in 2007

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 14:31

În lume, există extrem de multe stadioane, săli de sport, arene în aer liber sau acoperite. Românii cunosc mai degrabă stadioanele care găzduiesc meciuri de fotbal, şi nu alte feluri de arene care sînt căminul unor sporturi mai puţin populare în partea noastră de lume. Stadioane de baseball, fotbal american, trasee de golf, arene de cricket sau multifuncţionale care fie sînt bijuterii ale tehnicii moderne, fie se păstrează în formă intactă de sute de ani, fie sînt surprinzătoare prin amplasamentul lor şocant.

Gazeta Sporturilor îţi prezintă zece astfel de arene speciale, într-o GALERIE FOTO. Vezi mai jos!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
bogdanaherea
bogdanaherea  •  28 Aprilie 2011, 17:22

Sunt superbe arenele. Articolele de genul ma fac sa vreau sa calatoresc si mai mult. Poate daca as avea propria masina, mi-ar fi mai usor sa fac un euro trip. Daca voi castiga mini-ul de la nescafe poate o sa ajung sa fac tripul :)))

luciano86
luciano86  •  27 Aprilie 2011, 17:06

Cuibul de pasare (poza 7) mi se pare fantastic... e incredibil cum arata.. o adevarata bijuterie.

x_t1_an
x_t1_an  •  27 Aprilie 2011, 16:11

da nu s cine stie ce nici stadioanele nici pozele; ati uitat sa faceti poze pe giulesti,ghencea,dinamo??????:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează